Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felizgatni egy nőt, ha nem vagyok se szép, se macsó, de még spontán se nagyon?
Hogyan működik ez? Mire kell odafigyelni, hogyan lehet a leghatékonyabbnak lenni? Sajnos tudom, hogy "nem megy parancsszóra", ahogy fogalmazni szoktak bizonyos körökben, hanem valami kell hozzá. De egész pontosan mi? Nem vagyok őn, így nem tudom mi játszódik le bennük. Elég simán jól kinézni? (Ez sincs meg nálam, szóval remélem nem). Adni kell a kemény macsót? Le kell támadni, nem törődve semmivel, még vele sem?
Odáig rendben, hogy a saját élvezetem háttérbe kell szorítani, mindent alárendelve a nő élvezetének, hogy jól érezze magát, de nem tudom mit tehetnék még...
"azok a fránya nők"
Bocs már! Mi tehetünk róla, hogy nem vagy se szép, se macsó? :O
És a többi mondatod...Rettentően buta vagy, az itt a legfőbb baj!
Nem néztél elég szerelmes filmet! Pedig kérdésed 50%át meg is válaszolná!
Szexin kell viselkedni! (mármint nem adni a műmacsót, meg szexin kinézni, mert ez nem ugyanaz).
- Van az az összenézős tekintet. Amikor mélyen, vágytól ittasan a szemébe nézel, ahogy a kígyó bűvöli el a prédáját.
- Aztán ott vannak a pihe finom érintések, először az arcán, aztán letéved a kezed a karjára... ha lúdbőrözik, akkor az jól jel.
- Finom csókot lehelni az ajkára, közben simogatni, ahol kézre esik, aztán elmélyíteni a csókot, szenvedélyt vinni bele. Ha szaporán veszi a levegőt, akkor már tuti, hogy ő is kíván téged...
Szomorkodsz, amiért román barátaid vesztésre állnak?
Ez végül is jó így :) Azt nem tudom, ha ezekre mind figyelek, mikor fogom én élvezni...
Nem kell aggódni! Ez így leírva, elég durva, de a legtöbb tapasztalatlan sárc ott szúrja el, hogy türelmetlen. Amikor egy fiú eljut oda, már rég a bugyit cibálnád le a lányról... na lányok pont akkor kezdenek még csak ráhangolódni a dolgokra! Szóval itt az a lényeg, hogy ne kapkod el, a nagyja meg jön úgyis ösztönből, nem kell rágörcsölni, arra figyelj, hogy ne legyen gyors a tempó, pl, hogy már rögtön a melltaperolással kezded a hódítást, mert az bukta! Ha figyelsz a lány reakcióira, akkor látod, hogy tovább tudsz-e lépni. Ezért javasoltam a fenti lépéseket, mert abból egyértelműen látszik ha jól reagál. De rögtönözhetsz is, de arra azt írtad nem vagy benne jó! :/
ui: Aranyos vagy #4-es, de engem sosem érdekeltek a lányok! :O
izom és jó pofi nélkül elég nehezen
legalábbis engem, de biztos vannak olyanok, akiknél nem így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!