Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan férfi aki néha spontán megujjazza a barátnőjét, viszonzás elvárása nélkül?
egyszerűen rossz pasikat fogsz ki.
az eddigi 3 barátomból mind olyan volt, hogy gyakran szereztek nekem örömet úgy, hogy nem vártak viszonzást. de "cserébe" én is ilyen vagyok, ha úgy volt kedvem/ nekik volt olyan kedvük, sokszor spontán rájuk buktam :D
egyébként keress olyat, aki nem önző, a köveztkező lépés pedig az, hogy szépen kinyisd a szád, és elmondd, mit szeretnél :)
Pedig van!Én is szeretek nyalni és még viszonzást sem várok el.Egyszerűen szeretek így örömet okozni a másiknak.
24/f
Szerintem is csak rosszat fogsz ki.Van egy lány akit itt ismertem meg és őt viszontás nélkül kinyaltam.Szerettem volna neki egy kicsit "kedveskedni".:)
23/f
Én többször is csináltam ilyet. Mondjuk egy idő után frusztráló volt azért, hogy ez teljesen egyoldalú...
25/F
Nyilván van ilyen. Részemről nem probléma ha nem történik viszonzás egyből aznap. Viszont ehhez hosszú távon tudnom kell, hogy ez nem egyoldalú. Csak ujjazok ujjazok, a zacskóm meg a szétrobbanás határán :) Szóval ha ez a szitu nagy vonalakban kiegyenlített akkor nagyon izgalmas tud lenni. Kívánom, hogy megtaláld az embert akinél ez nem probléma.
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!