Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába szopok, semmi viszonzás?!
A párommal két éve vagyunk együtt, és mostanra nagyon ellustult ... Ha szexre kerül a sor, sosem kényeztet orálisan, pedig régen megtette. Én mindig kielégítem őt, tudom hogy imádja, nálam ez alap dolog. Sokszor csak úgy is elé térdelek ha megkívánom, nem mindig várok viszonzást. Viszont ha várok, akkor sem kapok. Mindig van kifogás: "fáj a szám", "előbb te kérlek", "most csak meg akarlak dugni petting nélkül". Nagyon unom már, főleg hogy az alapján kezdtünk ismerkedni, hogy szeret nyalni. Imádja a puncimat, sokszor csak nézi, simogatja, de nem nyal ki. Gondoltam rá hogy rossz lehet az ízem, de nem valószínű, mivel ha hozzáér a puncimhoz, utána teljesen leszopogatja az ujját, újra megérint és megint lenyalogatja. Szóval tényleg nem tudom hogy mi ennek az oka... Talán az a baja, hogy így több idő mire elélvezek? Kérlek adjatok valami tanácsot, mert nagyon vágyom rá, hogy rendszeresen kinyaljon.
L
Tudom, hogy vad ötlet, de mi lenne, ha kinyitnád a szád és megbeszélnéd vele, ne csak várnád a dolgot.
Megmondod neki, hogy "te, Jani, szeretném, ha többet nyalnál, hisz állítólag szereted. Mi a probléma, hogy mostanában nem teszed?"
Kommunikáció emberek!
Na a gyakorira jöjjetek már első körben, vagy a netre egy kapcsolatban!
Aham, értem és szerinted ezt, a problémát kettőtök közt, majd pont a vadidegen emberek fogják megoldani?
Most nem kötekedni szeretnék, de érdekel.
Miből gondolod, hogy az, hogy ide kiírod a kérdést, bármin is változtat?
Az ilyen problémákat, csak kettesben tudjátok megoldani. Ha komolyan leültök egymással beszélni.
Nem azok "tanácsai" fognak segíteni, akik nem is ismernek benneteket.
Mintha én írtam volna. Annyi hogy én már cselekedtem ezügyben Kedves Kérdező,
annyira sokáig nem csinálta hogy már bedurcáztam és a fejéhez vágtam hogyha nem nyal ki, nem dughat meg :D
Egyből elkezdte csinálni....Máig sokszor nem teszi meg, de olyankor elfordulok tőle, nem is mondom mi bajom, és magától rájön hogy na itt csak akkor lesz szex ha nyalok is :D
Gratulálok ez aztán a mély és tartalmas kapcsolat, zsarolni kell a párodat, hogy kielégítsen :D
Eszem megáll és egy másik kérdésnél még te papoltál az igazi kapcsolat mélységeiről!
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!