Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki, milyen arányban, miként kezdeményez?
Tíz éve, egyébként boldog kapcsolatban élek szívem hölgyével, akit töretlenül szeretek, tisztelek, nagyon vonzónak tartok, mind a mai napig. Egy a bibi, az együtt töltött évek alatt soha nem kezdeményezett (legalábbis irányomba, haha..) szexuális együttlétet. Félre ne értsetek, ha megadom a kezdő lökést, csodálatos minden, soha nem utasít vissza, egy húron vagyunk, orgazmus adok-kapokkal sincs baj. Igen, több ízben is megpróbáltam megtudakolni tőle, hogy mi lehet az oka, és rendre ugyanazt a választ kaptam: "Nem vagyok k***a, hogy rádmásszak, ez a férfi dolga!" Oké. Volt rá időm, kipróbáltam, hogy mostantól nem. Ha így játszunk, akkor nem kezdeményezek, majd rájön, milyen az. Persze, én voltam a gyengébb (talán egy hónapot, ha bírtam), ez idő alatt kaptam az ívet, hogy neki bizony lenne rá igénye. Cselekedni azonban nem cselekedett.
Unom.
Saját cégem van, mindig, mindenki tőlem várja a megoldást. Megszoktam, a családban is rég így van. Alapvetően domináns alkat vagyok, de otthon jó lenne, ha nem is mindig, de olykor határozattan rámmászna a gyönyörű, okos feleségem, és megcsinálná a szépet. Ez olyan irreális?
Ti mit tennétek? Kezdjek el esetleg kétkedni a hűségében, a saját sármomban? Fogadjam el így a helyzetet?
Köszi! F/30.
10-es: köszi, a torkánál ragadtad meg a kérdést! :D
12-13-as: ez is egy nézőpont. Kérdés, hogy ez a hozzáállás kifizetődő-e.
Én ugyanebben a cipőben vagyok, csak nőként.
Volt olyan, amikor a párom simán lepattintott, hogy "majd ő kezdeményez", de hát arra várhatnék.. Egyébként amikor már benne vagyunk, nálunk is csodás minden, csak néha jólesne, ha magától rám mászna.. szóval vannak ilyen emberek.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!