Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül álló nők, lányok ti milyen arányban vágytok az igazi szerelemre?
Vagy már nem is hisztek benne?
Szeretnétek hogy romantikus legyen, hol a giccsesség és a sárm határa?
Hol mosódik össze, és egyáltalán összemosódik e a szexuális igénykielégítés, a vonzóság értsünk ez alatt bármit is, és a ronda szóval élve egzisztenciális háttér?
Milyen kapcsolatra vágytok igazán?
Milyen külsejü férfira vágytok igazán, és volt e már olyan, hogy megszerettetek valakit aki elsőre nem tetszett nektek második" ránézésre pedig már nagyon is?
Kort is írjatok.
30F
100%!
Gyerekkorban vannak meg csak ezek szerintem. 30körül nem kellenek már a külsőségek és felvágások, a kifelé mutatások.
Őszinte kapcsolatra, ahol nem az szex az elsődleges, hanem az érzés és tudat, hogy számíthatok a páromra. Minden további nélkül csak ez.
28N
Utolsó Szóval fontos a megbízhatóság, az őszinteség.
Teljesen jogos elvárások egy igazi kapcsolattól.
Én sajnos valahogy már nem tudok hinni, sajnos az az érzésem hogy a változatosság varázsa felül írja a kapcsolatok nagy részét.
Eddigi kapcsolataimban vagy kezdeményeimben midig kivétel nélkül ez történt hol előbb hol később.
Talán velem van a baj, és a giccses romntikámmal és a szeretetre vágyásommal, talán ma már ezek ciki dolgok, és hogy így foglmazzak talán nem állnak jól mindenkinek.
Négyes vagyok.
Lehet egyszerűen csak rossz helyen keresgéltél eddig. :)
Az igaz szerelem fontos. Nem szeretem a giccses romantikát, de szeretem az összebújást, ölelést, átbeszélgetett éjszakákat, esti sétákat, közös főzést. A kölcsönös vonzalom alap, ahogyan a jó szex is. Fontos hogy megbízzunk egymásban, hogy valóban társai legyünk egymásnak. Az egzisztenciális háttér annyiban fontos, hogy mindketten fenn tudjuk tartani magunkat egyedül is.
Igen, volt már olyan hogy valaki elsőre nem jött be, de adtam neki esélyt és utána már nagyon is.
Mivel nekem már gyerekem is van, nálam alap hogy szeresse a gyerekeket, az enyémmel jó kapcsolatot tudjon kialakítani. Ha neki is van gyereke, nálam az bónusz.
N 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!