Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nem igazi felnőtt férfi, aki képes éveken át is várni a be nem teljesült szerelemre?
Szerintem nem ettől függ, hogy valaki "igazi férfi"-e, avagy sem. Ez azt mutatja, hogy az illető - valószínűleg - őszintén, igazán szereti a lányt, de a körülmények döntő fontosságúak a sztoriban...
Pl. nem mindegy, hogy - mondjuk - egy harminchoz közelítő férfi várja, hogy élete - fiatal, huszonéves - szerelme kiélje magát, és visszataláljon hozzá/megállapodjon mellette, vagy mondjuk az epekedő férfinak x-szer el lett mondva, hogy nem, nálam nincs esélyed, és az illető mondjuk csakazért is elmegy a kiszemelt nő esküvőjére, hátha meggondolja magát...
Szal a sztori nagyon nem mindegy.
Nem, valóban nem akarom, hogy belemenjen egy szerelem nélküli kapcsolatba, ezért már nem is találkozom vele jó régen, de a sajnos az agyamból nem töröltem ki.
Nagyon hosszú út vezet ahhoz, hogy megszeressek valakit, elfelejteni is nehéz.
Mindenféleképpen mély érzésű és elhivatott illető, pont hogy igazi, kapcsolatra való férfi. Persze manapság, amikor az ember kétnaponta cseréli a partnereit, mint más az alsógatyáját, a hűség és az elhivatottság megvetendő és üldözendő tulajdonságok. Az "igazi férfi" napjainkban heti fél tucat nőt meghág.
"Szimplán csak gyenge jellemű"
Pont, hogy az a gyenge jellemű, aki minden héten mással ugrik ágyba. De hát a mai mosléktársadalom jutalmazza az ilyen szexuális kultúrát ugye, feküdj le a fél kontinenssel, és te vagy a király. Magyarország, én így szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!