Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte már azt felnőtt férfi, hogy jobban van szüksége az ölelésre, a lelki támaszra, mint egy nőnek, vagy csak én vagyok ennyire selejt?
attól függ mikortól mondod felnőtt férfinek :)
és honnan tudod, hogy "egy nőnek" mennyire van rá szüksége? van aki egyáltalán nem igényli :)
én is ölelkezős típus vagyok, magányosságban arra vágyom legjobban, de eddig akiket ölelgettem nem szerették, mert sok :D szóval nem minden nő vágyik rá annyira :)
24F
Nem tudom sok nőnek az miért tetszik,hogy a férfi legyen kemény meg olyan fatuskó típus...
Személy szerint én szeretném ha a párom érzelmesebb lenne,régen az volt...
De ettől még nem rohanok megcsalni!
Még is jól esne néha egy ölelés egy bújás csak úgy szex nélkül.
Nos, induljunk ki az ismert tényekből.
Mit tudunk?
1. Én férfi vagyok.
Tehát nem kell Sherlock Holmesnak lenni hozzá, hogy kikövetkeztessük ebből, hogy nem vagyok nő.
Ebből pedig az következik, hogy fingom nincs, hogy éreztem-e már úgy, hogy jobban van rá szükségem, mint egy nőnek, mert nem tudom, hogy érez egy nő. Mert én ugye férfi vagyok, lásd 1.
Tehát teljesen értelmetlen a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!