Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nálam nem kezdeményez, de magát kielégiti akkor engem miért nem?
Figyelt kérdés
Azt mondja neki nem olyan fontos, hogy sok szex legyen, megvan nélküle is. De beszélgettünk és elmondta, hogy magànak sokszor csinàlja. Ebből mire következetesek? Amikor együtt vagyunk nagyon élvezi, az biztos. Mégis ritkán kezdemenyez, max akkor, ha èn hozom fel, hogy átmegyek hozza es együtt filmezunk, akkor esetleg kezdeményez. Ha èn nem próbálkoznék szerintem a havi egy se jönne össze. :(
Mindketten huszonévesek vagyunk...
2017. máj. 26. 07:58
1/27 anonim válasza:
Az élet mindig is igazságtalan volt. Az ilyen tesztoszteronmentes idiótáknak jut nő, én, aki napi 3-4x is a kedvére tennék a barátnőmnek, egyedül vagyok...
3/27 anonim válasza:
Az megkérdezted már tőle ,hogy Te minek vagy?Elmosogatsz,kitakarítasz,kimosol...
Behalok ezen...neki nem fontos szex...,mint ha Te nem is lennél.:-D Miért nem tart akkor inkább macskát?:)20/L
4/27 A kérdező kommentje:
De ezen, hogy lehet segíteni? Sokszor bevetek szexi fehèrneműt, meglepem csak úgy valami kényeztetessel. Szerencsére eddig nem utasított vissza, de felek, hogy egyszer még az is eljön. Emellett elegem van abból, hogy nekem kell keresni az alkalmat. Ő meg a kisujját se mozdítja azert, hogy velem szexelhessen.
2017. máj. 26. 08:13
5/27 anonim válasza:
Fogyjál le 80 kiló alá. És a ragyáidat kezeltessed.
7/27 A kérdező kommentje:
Nem èlünk együtt. Azt érzem, hogy szerelmes belém, csak azt mondja nàla ez nem a testiségben nyílvànul meg. okè! De akkor magàt szereti annyira, hogy kielégíti, akkor miért nem tesz azert, hogy engem is kielegitsen, ha engem is szeret. Volt, hogy azt mondta nem akar ezzel terhelni engem, hogy kielégítse magàt, de en nagyon szívesen teszem. De valahogy nem sikerul belátásra beírnom. 😔
2017. máj. 26. 08:17
10/27 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok.
2017. máj. 26. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!