Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nő kezdeményez szexet?
Figyelt kérdés
Mondjuk szórakozóhelyen, ha úgy alakulna hogy bejön egy pasi, és én szedem fel. Ez lehangoló, vagy inkább imponáló?
24/L
2017. aug. 6. 13:06
2/12 anonim válasza:
Szórakozó helyen az, normál körülmények között nem, legalábbis számomra.
3/12 anonim válasza:
Én nem ellenkeznék, szerintem mindegy ki kezdi. Sőt, még tisztelném is a csajt, hogy mert kezdeményezni, busásan megjutalmaznám ezért :D
4/12 anonim válasza:
én is örülnék neki esetleg irhatsz is nekem
5/12 anonim válasza:
A mai világban hála az égnek, már nem gáz! Én örülnék neki! F.
6/12 anonim válasza:
az gáz h "ha meghivsz vmire leszoplak"..
7/12 RRR válasza:
a "módszertől" függ
de inkább inponáló
9/12 Erika.Csavaros válasza:
Szia!
Ne foglalkozz mások véleményével,éld az életed úgy ahogy kell,ilyet meg ne kérdezz főleg ne itt :-) Engem is "felszedett" sok pasi csak a röhej az volt hogy olyan buták voltak azt sem vették észre hogy igazából én kezdtem. Ha egy pasi lefekszik vagy szexel egy csajjal azt 99,9999%-ban úgy adja elő hogy Ő hódított,ha ez kell neki hát legyen :-)
10/12 anonim válasza:
24-26 centivel talán nem is olyan nehéz hódítani:) persze senki ne lepődjön meg ha a hüvelybement szét van repedve aztán vérzik....,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!