Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek a szextől.
19 éves lány vagyok . Van barátom , és tervezgetjük , hogy lefekszünk. Még szűz vagyok , ezt ő is tudja. Nem tudom ,hogy miért , de tartok a szextől... Nem attól , hogy fájni fog , hanem inkább attól , hogy mi lesz , ha kiszakad a gumi és terhes leszek , illetve nem szívesen vetkőzöm le . Ezeken kívül félek attól ,hogy miután lefeküdtem vele szakíttunk. Mit tegyek ,hogy ne féljek ?
Köszönöm a normális válaszokat!
Szerintem te is.
Attól mert prostikat dugsz azzal nem leszel tapasztalt a szexben te barom.
Kérdező! Lazíts! Máshogy nem fog menni.
Nagyon nem értem a mai szűz lányokat. Komolyan az lenne a normális, hogy egyik nap még puszi, kézenfogva sétálás ... aztán másik nap már meztelen szex?
Nem is értem hogyan gondoljátok... nekem volt szűz barátnőm, pont ez volt.
Rá kellett vezetnem, hogy a fokozatosság a lényeg. Nem fejest ugrani a szexbe, hanem szépen felépítve a dolgot. Csók, kis vetkőzés, erotika, petting stb... egészen addig amíg már otthonosan és probléma nélkül tudtok egymás előtt létezni meztelenül.
A fiatal fiúk is jó nagy hülyék, ha erre nem jöttek rá. Ilyenkor van az, hogy szar az első, nem áll fel.. a lány meg száraz, retteg, szégyellős, és fáj neki mint állat.
Ez így jó szerintetek?
Fel kell fedezni egymás testét előbb, lábujjtól a fejed tetejéig.
Előbb meg kéne ismerni a pasit mielőtt le fekszel vele.
Ha ismernéd nem kételkednél abban hogy elhagy ha már megvoltál.
Gumi helyes használat mellett nagyon ritkán szakad el.
5 éve élek nemi életet sose szakadt ki. Volt kicsi meg nagyobb méret is csináltuk keményen is .
De nem a 250 forintos kicsi kínait kell venni azt nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!