Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire az első szextől?
Barátommal több mint fél éve vagyunk együtt és lassan idejét érezzük annak hogy lefeküdjünk. Szűz vagyok és tényleg nagyon félek az első alkalomtól emiatt mindig kiborulok ha szóba kerül ez a téma, lehetetlen velem erről beszélni. Tudom hogy ő vár rám, mert mindig ezt bizonygatja és nem is próbálkozik. De már említette hogy szeretné. És meg is értem őt, 18 éves és ő is szűz, normális hogy vágyik már rá, puszta kíváncsiságból is. Én viszont nagyon félek. Nem csak attól, hogy fájni fog, hanem hogy utána majd elhagy, esetleg rosszul végződik és valamelyikőnknek komolyabb baja lesz, vagy hogy annyira kellemetlen lesz hogy elmegy a kedvem az egésztől.
Eddig csak az ujjazást engedtem meg neki, de lassan szeretnék többet is. Ehhez viszont le kell győznöm a félelmeimet, de fogalmam sincs hogyan. 17/L.
17 évesen már kicsit érettebben gondolkoznak erről a lányok. Már a 13 éves unokahúgom is értelmesebb ennél...
Szerintem kamu kérdés. "Valamelyikőnknek baja lesz". :D
Na persze... Szerintem egy 150 kilós számítót püfölő 35 éves munkanélküli kisfiú írogat anyuci pincéjéből.
Én 18 voltam mikor összejöttem a 20 éves párommal. Neki volt már előttem jó pár kapcsolata (abból 4 emberrel szex is,és a négyből 3 szűz volt) nekem senkim nem volt előtte. 4 hónap után (19.szülinapom utáni hétvégén) feküdtünk le először. Ő folyamatosan kérdezgette, hogy szeretném-e már? Én még sokáig nem éreztem késznek magam. Viszont féltem, hogyha nem fekszem le vele, akkor elhagy. Felhoztam neki, megbeszéltük,nyitottan, őszintén. Aztán egy reggel egymásnak estünk,elkapott minket a hév,és nagyon jól sikerült az első.(Persze védekeztünk) Aztán eltelt pár hónap, és úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk.
Azóta pedig már együtt élünk 16 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!