Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha félek a szextől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha félek a szextől?

Figyelt kérdés

Az első alkalommal nagyon fájt, abba is hagytuk.

Azóta eltelt 2év, másik barátom van, vele még nem feküdtem le, de nagyon félek a fájdalomtól, és attól hogy ez sem jönne össze, mint az első.

Ti hogyan küzdöttétek ezt le?

19/L a barátom 23/F

2015. szept. 5. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Kutyaharapást kutyaszőrével. Egy kemény anál után már nem fogod félteni a puncikád.
2015. szept. 5. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azzal fogjuk kezdeni...
2015. szept. 5. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Meséld el a barátodnak a szexel kapcsolatos rossz tapasztalataid,ha szeret, és törődik veled,megfogja érteni.

Semmiképpen ne menj ilyen görcsösen bele a szexbe, nagy az esélye, nem fog jól elsülni.

A barátodnál senki nem tehet többet,hogy feloldódj, sok múlik rajta.

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát....

Fontos, hogy hosszan pettingeljetek,rendesen nedvesedj be,fordulj bizalommal a párodhoz.

Amennyiben érzéketlen lenne a problémáddal kapcsolatban, akkor úgysem lesz hosszú életű ez a kapcsolat.

Semmi baj nincs,nincs mit szégyellni ezen,nyugalom. :)

2015. szept. 5. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:

A barátodra nem tartozik az előzmény, csak nagyon kis része!

Azt sem kell mondani hogy meddig jutottál, csak próbálkoztál, a srác durva volt és abbamaradt a kisérlet!

A pröbléma, hogy a fiatal bikák, mind ajtóstól rohannak a házba! Tudom, én is voltam fiatal.

2015. szept. 5. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld!
2015. szept. 5. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!