Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha félek a szextől?
Az első alkalommal nagyon fájt, abba is hagytuk.
Azóta eltelt 2év, másik barátom van, vele még nem feküdtem le, de nagyon félek a fájdalomtól, és attól hogy ez sem jönne össze, mint az első.
Ti hogyan küzdöttétek ezt le?
19/L a barátom 23/F
Meséld el a barátodnak a szexel kapcsolatos rossz tapasztalataid,ha szeret, és törődik veled,megfogja érteni.
Semmiképpen ne menj ilyen görcsösen bele a szexbe, nagy az esélye, nem fog jól elsülni.
A barátodnál senki nem tehet többet,hogy feloldódj, sok múlik rajta.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát....
Fontos, hogy hosszan pettingeljetek,rendesen nedvesedj be,fordulj bizalommal a párodhoz.
Amennyiben érzéketlen lenne a problémáddal kapcsolatban, akkor úgysem lesz hosszú életű ez a kapcsolat.
Semmi baj nincs,nincs mit szégyellni ezen,nyugalom. :)
A barátodra nem tartozik az előzmény, csak nagyon kis része!
Azt sem kell mondani hogy meddig jutottál, csak próbálkoztál, a srác durva volt és abbamaradt a kisérlet!
A pröbléma, hogy a fiatal bikák, mind ajtóstól rohannak a házba! Tudom, én is voltam fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!