Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen helyzetben?
Csak én vagyok olyan helyzetben, hogy nem találok egy nőt sem, aki képes megfelelni az elvárásaimnak ?
Nem nagy dolgokat kérek, mégis, az már nagy dolog, hogy ne alapozózza magát, meg tudjon helyesen írni ?
Hogy legyen nyitott szxuálisan ?
Miért van ez a színvonalesés ?!
Akkor egyszerűsítek hogy felfogja az agyad.
1. Azért alapozózzák magukat hogy ne a pattanásos bőrhibás képüket nézd. Igényesség.
2. Aki járt iskolába normálisan azoknak megy a helyesírás. Te bajod ha agyilag zoknikkal kezdesz ki.
3. Legyen nyitott szexuálisan, de ha ismerkedésnél már nyitott, akkor meg az a baj, hogy ri...cos.
4. Nincs színvonalesés. Csak sok hülye kifogás arra hogy mért nem találsz nőt. Biztos sok komoly nővel volt dolgod ha ezt a 3 problémát tudtad kiemelni.
Kérdésed megválaszolva, mehetsz alukálni. Vagy erre a kommentre is akarsz írni nekem egy trágár privát üzenetet hogy utálod a p..cit mert büdös és vérzik és eleged van hogy nincs normális nő? Haha :D egy normális nő nem is áll veled szóba. Ne másba keresd a hibát.
Csókocska.
Itt az a Gond hogy ELVÁRÁS
Nekünk nőknek az alapozó kb olyan mint neked a borotválkozás fésűlködés.
Nyitott szexre? Ez alatt az Anális szexre meg a csináljuk bárhol bármikor dologra gondolsz. Engedjen be 3. Személyt? Swinger? Gruppen? Bukake? Bdsm?
Helyesírást megértem de nem mindenkinek tökéletes .
Nekem se az de ettől nem vagyok rossz ember szerintem.
Normális kapcsolatban Nem Elvárás van hanem Kompromisszum!!!
23 N
Most komolyan olyan privit írtál valakinek hogy nem szereted a puncit mert büdös és vérzik?
Nos aki igényes annak nem büdös ha mégis nőgyógyász mert valami fertőzés állhat fenn.
Kedves kérdező ha ilyen fontos a helyesírás feltételezem jártál Iskolába és azért talán eljutottál a 8. Osztályig és Tanultál Biológiát. Ugyanis a havi vérzés nevezzük nevén Menstruálció Természetes Biológiai Folyamat! Azt Jelenti hogy nem termékenyűlt meg a peteselyt így a megvastagodott méhnyálkahártyába nem ágyazódott be semmi így ez a hártya Vérzés formájában leválik és kiürűl a szervezetből. Ez egy természetes Tisztulási folyamat.
Vedd elő a könyveket.
Na csocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!