Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Csak én vagyok olyan helyzetben, hogy nem találok egy nőt sem, aki képes megfelelni az elvárásaimnak ?

Nem nagy dolgokat kérek, mégis, az már nagy dolog, hogy ne alapozózza magát, meg tudjon helyesen írni ?

Hogy legyen nyitott szxuálisan ?

Miért van ez a színvonalesés ?!

2017. nov. 8. 23:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
36%

Akkor egyszerűsítek hogy felfogja az agyad.

1. Azért alapozózzák magukat hogy ne a pattanásos bőrhibás képüket nézd. Igényesség.

2. Aki járt iskolába normálisan azoknak megy a helyesírás. Te bajod ha agyilag zoknikkal kezdesz ki.

3. Legyen nyitott szexuálisan, de ha ismerkedésnél már nyitott, akkor meg az a baj, hogy ri...cos.

4. Nincs színvonalesés. Csak sok hülye kifogás arra hogy mért nem találsz nőt. Biztos sok komoly nővel volt dolgod ha ezt a 3 problémát tudtad kiemelni.

Kérdésed megválaszolva, mehetsz alukálni. Vagy erre a kommentre is akarsz írni nekem egy trágár privát üzenetet hogy utálod a p..cit mert büdös és vérzik és eleged van hogy nincs normális nő? Haha :D egy normális nő nem is áll veled szóba. Ne másba keresd a hibát.

Csókocska.

2017. nov. 9. 00:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Itt az a Gond hogy ELVÁRÁS

Nekünk nőknek az alapozó kb olyan mint neked a borotválkozás fésűlködés.

Nyitott szexre? Ez alatt az Anális szexre meg a csináljuk bárhol bármikor dologra gondolsz. Engedjen be 3. Személyt? Swinger? Gruppen? Bukake? Bdsm?

Helyesírást megértem de nem mindenkinek tökéletes .

Nekem se az de ettől nem vagyok rossz ember szerintem.

Normális kapcsolatban Nem Elvárás van hanem Kompromisszum!!!

23 N

2017. nov. 9. 06:46
 23/24 anonim ***** válasza:
47%

Most komolyan olyan privit írtál valakinek hogy nem szereted a puncit mert büdös és vérzik?

Nos aki igényes annak nem büdös ha mégis nőgyógyász mert valami fertőzés állhat fenn.

Kedves kérdező ha ilyen fontos a helyesírás feltételezem jártál Iskolába és azért talán eljutottál a 8. Osztályig és Tanultál Biológiát. Ugyanis a havi vérzés nevezzük nevén Menstruálció Természetes Biológiai Folyamat! Azt Jelenti hogy nem termékenyűlt meg a peteselyt így a megvastagodott méhnyálkahártyába nem ágyazódott be semmi így ez a hártya Vérzés formájában leválik és kiürűl a szervezetből. Ez egy természetes Tisztulási folyamat.

Vedd elő a könyveket.

Na csocsi.

2017. nov. 9. 07:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Lúzer!
2017. nov. 11. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!