Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen helyzetben?
Csak én vagyok olyan helyzetben, hogy nem találok egy nőt sem, aki képes megfelelni az elvárásaimnak ?
Nem nagy dolgokat kérek, mégis, az már nagy dolog, hogy ne alapozózza magát, meg tudjon helyesen írni ?
Hogy legyen nyitott szxuálisan ?
Miért van ez a színvonalesés ?!
"...meg tudjon helyesen írni ?
"szxuálisan"
1-es:
Melyikbe ?
Mi a baj azzal ha alapozózza magát? ... csak egy normális okot mondj. Hogy az miért kizáró tényező.
22/L
2-es:
a helyesírás és a gépeléskor véletlenül egy billentyű nem lenyomása nem egyforma.
Mondjuk ez egyértlemű, hogy ismerem a ,,szexuális" szó helyes leírásának módját, és nem egyenértékű azzal, hogy azt írom ,,muszály" vagy ,,mejik".
Azért vegyük már észre ezt az apró dolgot.
A gondolkodás nem rossz dolog! :)
Ha ettől jobban érzed magad.
Nem értem a problémádat(?) Ez ilyen hisztis kategória kérdés. Kár hogy ilyen (még) nincsen. Ha normálisan hosszabban megfogalmaztad volna a véleményed és nem ide há.sz valamit és kérdezel hü.séget akkor kapnál normális vàlaszt.
Nem kérdeztem hülyeséget.
Megfogalmaztam a lényeget.
Köszi.
Ez itt nem a regény szekció.
1-es vagyok.
En inkább csak a helyesírásra mondtam, az ma már nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!