Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Csak én vagyok olyan helyzetben, hogy nem találok egy nőt sem, aki képes megfelelni az elvárásaimnak ?

Nem nagy dolgokat kérek, mégis, az már nagy dolog, hogy ne alapozózza magát, meg tudjon helyesen írni ?

Hogy legyen nyitott szxuálisan ?

Miért van ez a színvonalesés ?!

2017. nov. 8. 23:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszi 1/10-es.
2017. nov. 8. 23:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Hol vannak a kedves válaszolók ?
2017. nov. 8. 23:27
 13/24 anonim ***** válasza:

"Csak én vagyok olyan helyzetben, hogy nem találok egy nőt sem, aki képes megfelelni az elvárásaimnak ?"

Hü.e kérdés,nyilván nem te vagy az egyetlen fiú akik nem talált még magának csajt,mert nem képesek megfelelni az elvárásaidnak. Most lényegtelen,hogy azért nem,mert azok túl magasak vagy ellenkezőleg.

" az már nagy dolog, hogy ne alapozózza magát, meg tudjon helyesen írni ? "

Ez is hü.e kérdés.

Nyilván valalinek 'szükséges' lehet valamennyi smink. Praktikus,érdemesnek tartja használni,mert eltünteti a bőr hibáit vagy mittudom én.( Nem sminkelem magam) ha az illető nem egy kiló vakolatot rak magára és van rajta éjjel nappal smink azzal szerintem semmi gond nincsen.

Helyesen írni? Sokan nem tudnak helyesen írni. (Én sem) De azért a többsége akik kicsit tanultabbak azok szerintem általában csak jól írnak. Különben ezeken a kütyükön már mindenki sajátosan ír,akarva akaratlanul tele hibákkal,rövidítésekkel stb.

Szexuálisan nyitott? Te beszéltél minden nővel? Nyilván sokan nyitottak,csak nem tudsz róla.

2017. nov. 8. 23:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Tegyük fel,találsz olyat aki mindennek megfelel amit leírtál,de külsőleg meg nem tetszik.Akkor mit csinálsz?
2017. nov. 8. 23:37
 15/24 A kérdező kommentje:

14-es:

értelmetlen a kérdés.

Ha külsőleg nem felel meg, nem kezdünk el beszélgetni...

Remélem egyértelmű választ kaptál.

2017. nov. 8. 23:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Oh már értem:-)))
2017. nov. 8. 23:54
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem rosszból de erre mégis milyen választ vársz? :D hímsoviniszták panaszkodásait hogy igen igazad van most gyűljünk össze és panaszkodjunk a nőkről?

Akkor legyetek férfiakkal basszus!

De hogy megpróbáljak kedves lenni: nem.. nem te vagy az egyetlen.

2017. nov. 8. 23:59
 18/24 anonim ***** válasza:
20%

Amúgymeg megmagyarázom.

Alapozózza magát: egy rendes lány ad a külsejére, és nem megy ki az utcára vagy esetleg randira úgy, hogy sötét karikák vannak a szemei alatt meg nagy pattanások az állán. Aki ügyesen tud sminkelni és jó alapozót vesz azon észre sem veszed hogy van alapozó.

Tudjon helyesen írni: tehát magyarul tanult legyen? Nem mindegy... nem mindenkinek van rá érzéke. Anyukám sem tud helyesen írni mégis garantálom hogy sok kulturált nő a cipője sarkáig nem ér fel nőiesség terén. De ha neked ennyire fontos hogy az a muszáj pontos j-vel legyen leírva, akkor te meg nagyon nagy sznob lehetsz és lehet ezért nem találsz senkit.

Nyitott legyen szexuálisan: rengeteg lányt rá kell vezetni. Rengeteg lány nyitott csak az elején még gátlásos (én is ilyen voltam). És persze ez megint attól függ mit értesz nyitottság alatt.

Miért van a színvonalesés? Régebben honnan tudod hogy szebb bőrű makulátlan arcú, csillagos ötös nyelvtanos, perverz lányok voltak mindenhol? Ne általánosítsunk már.

Akkor kezdjem el sorolni nekem mik az elvárásaim egy férfi felé és miért nem találok egyet se? Hidd el tudnám írni reggelig hogy a pasikban is mennyi hiba tud lenni.

2017. nov. 9. 00:09
 19/24 A kérdező kommentje:

18-as:

te ilyen hülye vagy, vagy csak a táársadalmi nyomásra játszod meg, hogy felpontozzák a hülye kommented ?

Atya úr isten.

Az ilyenek miatt lett ilyen képmutató, ocsmány világ.

2017. nov. 9. 00:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Bocs hogy válaszoltam az idióta kérdésedre xD
2017. nov. 9. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!