Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért várják el a pasik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a pasik, hogy a nő menjen hozzájuk dugni?

Figyelt kérdés
eszrevettem, hogy ismerkedes elejen mar egy csomoan azzal nyitnak, hogy "na es szoktal xy helyen (ahol az aktualis csavo lakik) jarni?". magyarul egy burkolt celzas, hogy akar rogton mehetek is hozza b szni :D ertem en, hogy mindenki csak a szexre megy (TISZTELET A KIVETELNEK!!), na de azert meg annyira se tisztelik a not, hogy akkor mar megdolgozzanak erte egy kicsit? mas kerdes, hogy nyilvan rogton kioffolom, akin egyertelmuen latom, hogy max par numerara megy, de azert na.. barmit is akar tolem valami, akkor is en vagyok a no, szoval szepen tolja oda a s gget, ahol vagyok, es buvoljon el, nem?:D

2017. nov. 8. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Buvoljon el? Szoval nálad ugy megy h a fiuk udvari bolondok es neked csak élvezned kell ah korulugralnak, es majd ha jo eloadast csinált oda adod neki a tested?

Kicsit beképzelt vagy.

2017. nov. 9. 10:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Adam 333!!!

Senki nem beképzelt.

Néhány évvel ezelőttig még volt egy olyan elnevezésű szokás, hogy udvarlás. Gondolom a korosztályodnak fogalma sincs arról, mi lehet ez.

De egy igazi férfi valóban elvűvöli a nőt. Legyen az bármilyen gesztus. Ha meg akarja szerezni a nőt, akkor igenis tegyen érte.

A “Teccő, gyüssz” szlogen nem kifejezetten kedvelt udvarlási forma.

2017. nov. 9. 14:02
 13/13 A kérdező kommentje:

kedves 9-es, megválogatom, hogy kikkel ismerkedek, számomra az intelligencia az egyik legfontosabb, szóval amit írtál, hülyeség :D de maradjunk annyiban, hogy attól, hogy valaki intelligens, még lehet egy k tsög. sőt, az a legveszélyesebb, ha valaki okos...

a 11-esnek meg már válaszolt helyettem a 12-es :)

2017. nov. 9. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!