Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a pasik, hogy a nő menjen hozzájuk dugni?
Amugy de 👍😉
De egyebkent ennyire sem becsulnenek meg, hogy odatolja a fenekuket. Kettot lehet tippelni mennyire lennenek galansabbak szex kozben. Randizgassal, de ertelmes ferfiakkal, akikkel hosszabb tavon is tervezhetsz. 😊
nem tudom ki mit vár el
én alkalmi BDSM kapcsolatnál a csajhoz utaztam
komoly kapcsolatnál meg nem éppen így megy ahogy leírtad :D
24F
Az ilyeneket simán ott kell hagyni, ahol vannak. Szex után lusta hazamenni. Egyszerűbb téged kirúgnia az ágyából.
Én elvárom, hogy hozzám jöjjenek, és nő vagyok.
Nyilván, van hogy máshoz van kedvünk, pl a természet lágy öléhez, akkor megyünk, de legtöbbször nálam időzünk, akárki is a partner.
eszrevettem, hogy ismerkedes elejen mar egy csomoan azzal nyitnak, hogy "na es szoktal xy helyen (ahol az aktualis csavo lakik) jarni?
Ez azt jelenti hogy mehetsz hozzá tecskelni?
Nem offolod kicsit túl a dolgokat?
Egyszer majd próbálj meg hetvenes IQ felett is ismerkedni. Hátha más lesz a tapasztalat.
Én nem várom el, jobb szeretek én menni.
34/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!