Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért várják el a pasik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a pasik, hogy a nő menjen hozzájuk dugni?

Figyelt kérdés
eszrevettem, hogy ismerkedes elejen mar egy csomoan azzal nyitnak, hogy "na es szoktal xy helyen (ahol az aktualis csavo lakik) jarni?". magyarul egy burkolt celzas, hogy akar rogton mehetek is hozza b szni :D ertem en, hogy mindenki csak a szexre megy (TISZTELET A KIVETELNEK!!), na de azert meg annyira se tisztelik a not, hogy akkor mar megdolgozzanak erte egy kicsit? mas kerdes, hogy nyilvan rogton kioffolom, akin egyertelmuen latom, hogy max par numerara megy, de azert na.. barmit is akar tolem valami, akkor is en vagyok a no, szoval szepen tolja oda a s gget, ahol vagyok, es buvoljon el, nem?:D

2017. nov. 8. 20:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
valaki *
2017. nov. 8. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Mivel csak pár szexet akarnak, ezért nem akarnak vesződni azzal, hogy odautaznak hozzád, az a kényelmes ha te mész és direkt ezért kezdik ezzel, nem fűzik azt a csajt tovább amelyik nem megy hozzá azonnal, nem éri meg nekik, ez a titok.
2017. nov. 8. 20:28
 3/13 A kérdező kommentje:
hat de van olyan hulye no, aki kepes leutazni egy b szasert valakihez? :D
2017. nov. 8. 20:30
 4/13 A kérdező kommentje:
marmint ha meg a no dugni is akar erzelmek nelkul, full ismeretlenul (amire eleg csekely az esely), akkor is o a no, menjen a pasi...
2017. nov. 8. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Amugy de 👍😉

De egyebkent ennyire sem becsulnenek meg, hogy odatolja a fenekuket. Kettot lehet tippelni mennyire lennenek galansabbak szex kozben. Randizgassal, de ertelmes ferfiakkal, akikkel hosszabb tavon is tervezhetsz. 😊

2017. nov. 8. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:

nem tudom ki mit vár el

én alkalmi BDSM kapcsolatnál a csajhoz utaztam

komoly kapcsolatnál meg nem éppen így megy ahogy leírtad :D

24F

2017. nov. 8. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Elkanaszodik a nő ha tul sokat foglalkozol vele.
2017. nov. 8. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneket simán ott kell hagyni, ahol vannak. Szex után lusta hazamenni. Egyszerűbb téged kirúgnia az ágyából.

Én elvárom, hogy hozzám jöjjenek, és nő vagyok.

Nyilván, van hogy máshoz van kedvünk, pl a természet lágy öléhez, akkor megyünk, de legtöbbször nálam időzünk, akárki is a partner.

2017. nov. 8. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:

eszrevettem, hogy ismerkedes elejen mar egy csomoan azzal nyitnak, hogy "na es szoktal xy helyen (ahol az aktualis csavo lakik) jarni?

Ez azt jelenti hogy mehetsz hozzá tecskelni?

Nem offolod kicsit túl a dolgokat?

Egyszer majd próbálj meg hetvenes IQ felett is ismerkedni. Hátha más lesz a tapasztalat.

2017. nov. 8. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem várom el, jobb szeretek én menni.

34/f

2017. nov. 8. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!