Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen orszagokban "udvarolnak" a lanyok is es nem csak azt varjak, hogy a fiuk menjenek oda hozzajuk?
Figyelt kérdés
Csak kivancsi vagyok :)2012. máj. 21. 10:27
2/15 anonim válasza:
Itt is udvarolnak a lányok, csak mint máshol itt se a luuzerehhez mennek oda.
Ennyi.
3/15 anonim válasza:
Nincs ilyen hely. Finnországban nyert ügyed lenne mert ott senki sem udvarol és tapadnának rád a nők ha te udvarolnál.
4/15 A kérdező kommentje:
es Angliaban mi a helyzet?
de Finnorszagban miert van az? hogy erted? ;p
2012. máj. 21. 10:31
6/15 anonim válasza:
Finnországban a férfiak közel sem ilyen előzékenyek. Majdhogynem magukat hívatják meg egy italra.. Ellenben ha mondjuk egy magyar férfi megy oda az itt megszokott udvarlási szokásokkal, könnyen leveszi a nőket a lábukról.
7/15 anonim válasza:
Köhömm, ez bármelyik országra igaz, hogy egy külföldi férfi vonzó az ottani nők szemében, csak ezért pl. a magyar férfiak jól lehordják a magyar lányokat, hogy miért kell nekik csak a külföldi. Közben meg kimennek máshová, ahol ők is külföldiek lesznek és ugyanúgy tapadnak rájuk a lányok:)
8/15 A kérdező kommentje:
aha ertem.
2012. máj. 21. 10:38
9/15 anonim válasza:
ha jól tudom Japánban is a lányok kullognak a fiúk után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!