Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire volt rátok nagy hatással az első szex? Meghatározó számotokra hogy kivel történt?
Egy lakásos prostihoz mentem el 20 évesen, miután megelégeltem hogy az összes jó barátom vagy végigkefélte a tízes éveit 13-14 éves korától kezdve, vagy akkoriban élte világát élete egy nagy szerelmével.
Elég fos volt, hogy én is vágytam 13-14 éves koromtól kezdve a szexre, fizikai intimitásra, szerelemre és mégsem tudtam ezeket összehozni.
Később aztán javult a helyzet miután voltam a kvánál. Nem vagyok egy ronda gyerek, csak régen sajnos nagyon fogalmatlan voltam arról, hogy hogyan is kell csajozni, ismerkedni a valóságban.
Nyilván lelkileg a mai napig magamon viselem annak a nyomát, hogy 21 éves koromig nem tudtam lefeküdni lánnyal kölcsönös beleegyezés alapján. Sokszor érzem azt, hogy rengeteg elvesztegetett évem van.
nekem elég meghatározó volt, igaz sokáig ő volt a partnerem
BDSM kapcsolatban jöttem rá, hogy milyen is a jó szex, mert a kedves ex egy fadarab volt az ágyban, ő elvártam a 15-20 perces izgatást is, de én azonnal álljak készen
annyi előnye lett, hogy odaadó és figyelmes vagyok az ágyban az eddigi partnerek szerint, mondjuk szerintem máshogy sem lettem volna önző, viszont sokáig ez teljesen természetes volt nekem, hogy az előjáték alatt nem kapok semmit
Nagy hatással volt, 16 évesen az első szerelmemmel történt, aki fiatalabb volt nálam.
És igen, gondolok még rá néha.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!