Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és szűz. Nagyon szeretnék már lefeküdni a barátommal, de félek. Félek, hogy kiszakad a gumi, és megtörténik a baj. Nem tudom hogyan küzdjem le ezt a félelmemet.2017. okt. 25. 16:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem Te nem attól félsz elsősorban,hanem attól amire a gumi kerül.:)
2/5 anonim válasza:
Szedj fogamzásgátlót. Ha ennyire a gumitól félsz.
3/5 anonim válasza:
Aztán, ha kiszakad nem a világ vége. A meleg vízzel kiöblíted a hüvelyed. Vagy esemény utáni fogamzásgátló tablettát veszel be. Vagy elveteted. Esetleg örökbe adod. Vagy felneveled. Kéred orvosok, szülők tanácsát.
4/5 anonim válasza:
Ettől ne félj. Én is sokáig féltem, de a sok alkalomból kb. 2 volt olyan, hogy kiszakadt és mindkétszer észrevettük, szerencsére nem lett belőle gáz, eseményutánira sem volt szükség. Olcsó, gagyi márkát nem szabad venni, és normálisan kell felhúzni, ez a titka. (Persze ez nem azt jelenti, hogy nem történhet baleset, csak kisebb eséllyel. Illetve jó, ha élvezés után a partnered leellenőrzi, hogy bennemarad e a cucc, ha nyomogatja, mert ha nem, még mindig azonnal lehet cselekedni.)
5/5 Deflohelp válasza:
Lehet fokozni a gumióvszerrel történő szeretkezés biztonságát.
Az Extra Safe típus anyaga vastagabb (legalább barátod majd lassabban megy el, ha ez van rajta).
Amíg nagyon parázol, lehet használni hüvelykúpot is (pl. Patentex Oval). Ez önmagában nem elegendő,
de gumióvszerrel együtt már elég biztonságos.
Úgy száz esetből csak egyszer hasadt ki a (márkás) óvszer,
amikor párom nem nedvesedett be eléggé, a gumi a száraz hüvelyfalra
feltapadt és ezt nem vettem észre.
Ez fiatal korban nem jellemző és ha természetes úton nem sikerül,
segít egy kis vízalapú sikosító (pl. BioGlide, most akciós a Rossmannban),
ez a gumi anyagát nem károsítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!