Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első közös zuhanyzás? Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első közös zuhanyzás? Hogy zajlik? Ki mit csinál? Meséltek róla? (Nem a zuhany alatti szexre akarok kilyukadni feltétlenül)

Figyelt kérdés

21 L vagyok, és most fogunk először együtt zuhizni a párommal.

Még senkivel nem csináltam ilyet, és nem akarok annyira zavarban lenni, meg feszengeni.

Pl lemosom a vállát meg a hátát, stb.

De a nemi szervét mindenki magának? És nem néz ki hülyén ahogy megmosom magamnak?

2017. okt. 26. 00:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mosd meg neki ne aggódj örülni fog neki és neked is fog tetszeni ennyire ne legyél rágörcsölve :)
2017. okt. 26. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első együtt fürdésnél ő sem és én sem tágítottunk mert nem volt miért szégyenlősnek lenni meg ha azok is lettünk volna felesleges. Minden jönni fog magától.
2017. okt. 26. 01:03
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Én még nem tusoltam senkivel, őszintén.

Mármint eléééég sok mindent csináltam már nővel, és tényleg sok mindent, de ezt még nem.

Így érdemleges tapasztalatot nem tudok megosztani.

Szerintem se kéne feszengeni.

Én azért megpróbálnám megmosni neki. Engem minden hülyeség érdekel. Hogy hogy pisilnek a lányok, meg szörnyen kíváncsi vagyok :D

Szóval biztos érdekelne, hogy megmossam neki.

20/ffi

2017. okt. 26. 01:05
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ez így van, hogy jönni fog minden magától, nincs értelme rágörcsölni. És nyugodtan mosd meg neki "ott" is, nagyon fog neki tetszeni, tapasztalatból mondom! ;)
2017. okt. 26. 01:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szégyenlős voltam és bikiniben menetem zuhanyozni azt hittem, hogy rajta is lesz valami.:D Hát nem volt...Ha láttad volna a szemeit,na meg az enyémet!:)
2017. okt. 26. 07:49
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

Istenem...de sok ovis van ma szabadnapon.

Spontán alakul majd...mit szeretnél? Konkrét forgatókönyvet, hogy mi után mi jön, hová nyúljon, és hogyan?

2017. okt. 26. 08:16
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem szeretnel feszengeni, akkor kezdetnek fejezd be az ilyen hulyesegeken valo gondolkodast - minden bantas nelkul. Amig ilyesmiken gondolkodsz, addig a szexualis eletet sem nagyon ajanlom, mert tobb mint valoszinu, hogy fejben meg nem tartasz ott, hiszen egy zuhany miatt is kerdest kell feltenni. Ha meg ragaszkodsz hozza, akkor osztonbol kell csinalni mindent. Mi itt nem mondhatjuk meg neked, hogy hogyan mosd le a parod farkat.
2017. okt. 26. 08:57
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
A közös zuhany az igazából nem a tisztálkodás miatt van, hanem azért mert izgató a másikat meztelenül nedvesen látni. És kb annyi a forgatókönyv h először simogatja tok a másikat lemossatok egymást tud fürdővel ügyelve a nemi szervekre, aztán orális szex lesz belőle, majd esetlegesen szex
2017. okt. 26. 08:59
 9/12 anonim ***** válasza:
96%

Igyatok egy pohár bort és beszélgessetek előtte, hidd el, sokat fog segíteni. Én és a barátnőm 18 és 17 vagyunk, és még itthon is közösen zuhizunk, nálunk úgy néz ki az egész hogy bemegyünk, levetkőzünk, vagy egymást vetkőztetjük, mikor milyen a hangulat, aztán picit csókolózunk, simogatjuk egymást és lassan bemegyünk a tusolo alá, ott elkezdjük egymást megmosni, nyilván a kellemetlenségek elkerülése végett az arcot magunknak, aztán egymás hátát is megmossuk, ilyenkor általában hátulról megpuszilom a nyakát, vagy ő hozzámbújik, átkarol hátulról és úgy simogatja a mellkasom, esetleg előrenyúl és elkezd kicsit lejjebb játszani, lényeg hogy érzéki legyen az egész, elején miis kicsit feszültek voltunk, együtt csináltuk mindketten először.

Szappant semmiképp ne használjatok, ha arra kerül a sor, egyetlen egy kivétel van, a Biocom cégtől a folyékony szappan, az akkor se csíp ha szembe megy, teljesen vegyszer és illatszer mentes, felfekvéses és égési sérült betegeknek kísérletezték ki eredetileg, ezért nem tartalmaz semmi olyat ami káros lehetne, mi ezt rendszeresen használjuk, soha nem csípett, és nem volt semmilyen kellemetlen hatása, nameg persze lehet rajta egy jót nevetni hogy tiszta hab lent minden.

És nem, a johnsons baby meg társai sem jók, amik babáknak lettek kitalálva, mert azok is csípnek mint az állat ha szembe mennek, én inkább nem kisérleteznék hogy mit csinál lent :D

jó tusizást, csak ügyesen

2017. okt. 26. 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok, bocsi, Ökonetes a folyékony szappan :)
2017. okt. 26. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!