Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Reggel sosem akarok szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggel sosem akarok szexelni ez ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Reggel sosincs kedvem a szexhez. De oly annyira,hogy még az orális kényeztetést sem szeretem olyankor (adni/kapni egyaránt) mert fáradt vagyok. Reggel wc,mosakodàs kaja és ez idő alatt még fél álomban vagyok általában. Viszont a nap további szakaszában nincs ilyen gondom és akkor van/lehet szex. Viszont a barátom meg reggel kívànja a legjobban a szexet. De nekem olyankor semmi energiám nincsen. A hétvégén ha tehetem inkább alszok 10-ig. Viszont a szerelmem már kora reggel mocorog és szeretne szexelni. Ha nem azonnal akkor fürdés,kaja után biztos bepróbálkozik. Olyankor nem tudok rá hangolódni és kedvem sincs hozzá. Nem tehetek róla,nem tudom miért van ez így. Az elöző barátom is reggel kívánta a legjobban a szexet. Vele azért mentünk szét,mert nem ugrottam a farkára minden reggel. Viszont a mostani párom sokkal megértőbb, csak zavarja...azért a dolog. És most már engem is. Mit lehet az ellen tenni,hogy reggel is aktív legyek?
2017. okt. 21. 12:28
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
22/L
2017. okt. 21. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem alszod ki magad, mire csörög a vekker.

Használsz valamilyen pörgetőt (kávé, tea, energiaital, vagy erősebb)?

2017. okt. 21. 12:32
 3/14 A kérdező kommentje:

5-6 órát alszom amúgy kb mindig.

Nem iszom energiatalt,kávét,teát semmi ilyet. Csak rostos italokat és vizet.

2017. okt. 21. 12:36
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
szerintem ennyi tolerancia elvárható hogyha reggel nem kívánod akkor máskor csináljátok főleg ha délután meg este ő úgyanúgy akarja
2017. okt. 21. 12:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem gerjedsz be,ha símogat-kényeztet,együtt fürödtök!? :)

Amennyiben nem érzel motivációt,be kell hogy törődjön!

2017. okt. 21. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
5%

Huu, pedig a reggeli szex nagyon jó, én nőként szeretek így indítani és kezdeményezek is (ha van párom).

Kellőképpen vonzódsz a barátodhoz érzelmileg és szexuálisan?

2017. okt. 21. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
51%

"5-6 órát alszom amúgy kb mindig"

Na, ez itt a gond. 5-6 óra alvás az nagyon kevés, ne csodálkozz, hogy nincs energiád reggelente. Először is, lefekvés előtt egy órával ne nézz monitort, tévét, telefont, hagyd a szemed pihenni elalvás előtt. Egyél vitaminban gazdag ételeket, gyümölcsöket. Legyen egy rendszer az életedben, hogy például 22:00-kor lefekszel aludni. Éjszaka a telefonodnak a hálószobában semmi helye, némítsd el vagy kapcsold ki, és ha nagyon kell, hogy ébresszen valami, az egy ódivatú hagyományos ébresztőóra legyen. Figyelj arra, hogy a környezet megfelelő legyen - legyen egy kellemes hőmérséklet, megnyugtató illat, kényelmes ágynemű, a párna a fejedet megfelelően támassza meg. És ha lehet, aludj meztelenül, sokkal kényelmesebb úgy.

24/F

2017. okt. 21. 13:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen, kellőképpen vonzódonak tartom és imádom minden porcikáját. Nem szoktam meg engedni,hogy reggel tapizzon,csókolgasson. Akkor nem tudom elviselni az érintést,nagyon nyűgös szoktam lenni, pontosabban álmos. Viszont igen, a nap továvbi részében meg bármikor kapható vagyok egy jó szexre.
2017. okt. 21. 13:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem sokat szoktam netezni. Csak akkor ha otthon vagyok (mint most) vagy ha a párom nincs mellettem és nincs más elfoglaltságom,kimozdulni sincs kedvem. Este szinte egyáltalán nem netezek. A párom szokott ébreszteni nem a wekker,nem a telefon. :) Ő alapvetően is egy korán kelő típus. Csak az a baj,hogy hétvégén is simán felkelt pedig még tudnék aludni kicsit.
2017. okt. 21. 13:30
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Élj egészségesen.
2017. okt. 21. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!