Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha első szexnél nem áll fel nektek, hogy élitek
meg?
Hát meglepődnék, mivel sosem volt merevedési problémám, pláne nem egy csinos vékony lánynál :) 27/F
2017. okt. 29. 16:58
2/11 A kérdező kommentje:
És akivel már előfordult, azzal miért történt?
Örülünk neki, bmeg.. :D
Szerinted mégis hogy éljük meg? Szégyenként, nyilván.
2017. okt. 29. 17:02
Elje meg a franc szegyenkent,ha legtobbszor all,mint a covek,lehetnek kulso hatasok is,ami nem az en hibam.
2017. okt. 29. 17:07
Szerintem meleg vagy csak még magadnak sem vallod be. Ha nincs egészségügyi problémád, csak erre tudok gondolni. Még ha zavarban is vagy meg ilyenek némi tipi tapi után ágaskodnia kell.
2017. okt. 29. 17:10
Beparázik pl ..Velem olyan előfordult hogy remegtem egy nagyon csinos vèkony lány volt a partner elèg szar èrzès volt ez is kellemetlen :) De felül kerekedtem rajta ès megoldottam a helyzetet.Szerintem ha van a pasiban egy megfelelèsi kènyszer akkor mèg merevedèsi zavar is elő jöhet.Bennem első alkalommal van egy fèlelem.Ha tervezett akkor első alkalomnál èrdemes az ovszer mellet egy kis pirulát is tartani nem azèrt mert szűksèges hanem mert akkor 100% hogy nem lesznek fèlelmek!
2017. okt. 29. 17:11
7/11 A kérdező kommentje:
#5 lány vagyok..😄Múltkor volt ilyen egy sráccal és azóta nem keresett, pedig nekem szimpi volt, szívesen találkoznék még vele. Lehet ezek után nem mer?
Én is jártam így megpróbálok mindent hogy a következő alkalommal vele már ne legyen ilyen de attól tartok ha rástresszel az ember azért sem megy pedig kívánja a lányt csak hirtelen valahogy megakad talán ilyenkor sokat segítene ha a lánnyal hosszabban csokoloznák és gyakori lenne a szemkontaktus vannak akiket a romantika fűt nem tudnak főleg elsőre ellazulni mert bennünk van hogy annyira jól akarjuk hogy nem működik mégsem.
Ehhez idő kell.
aztán ott van hogy mindenkinek sürgősen le kell kattania az ilyesmiről mert az agy dopaminrendszere nem játék
Állitólag leállás után 1-2 hónappal visszaáll
És gyanítom hogy sokkal ritkábban kéne maszturbálni is a jó arányra nekem sincsenek konkrét ötleteim.
2017. okt. 29. 18:27
2017. okt. 29. 18:28
Nekem volt ilyen ( sajnos paráztam), szinte minden új kapcsolat elején... volt, hogy teljesen kiborultam. Szerencsére minden nő megértő volt, hamar el is múlt. Borzalmas, hogy tudtam, hogy amúgy mire vagyok képes, és fél sem állt:-(
2017. okt. 29. 18:35
Kapcsolódó kérdések: