Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vérezni fogok-e az első szexnél?
nagyon sokan véreznek, hiszen megsérted a szűzhártyát (ha még ujjazásnál nem szakadt át teljesen) és az fájdalommal és vérrel (is) járhat.
A szexnél a vér teljesen normális, én 7-8 év szex után is néha megsértek valamit a páromnál amit a nagy szexcsatában nem is veszünk észre, csak miután már vége. Ez vele jár.
Ami inkább idegesítő az utána lévő véreltávolítás.
Amikor tudjuk, hogy esélyes a vérzés, akkor leterítünk egy nagy törölközőt és arra vérez, de könnyen más is véres lehet.
Hideg vízzel súrolva könnyen kijön, de próbálj olyat ne összevérezni amit baromi nehéz takarítani.
(pl kanapét a nagyszobába, úgy, hogy különleges anyag és szín és szülők mindjárt haza érnek)
Ne félj ettől, mert azért nem ömlene a vér, pár csepp lenne. :D
De én például egyáltalán nem véreztem első alkalommal, én is maszturbáltam már előtte meg ujjazás is volt. Valószínűbb, hogy te sem fogsz vérezni.
Próbálj ellazulni,és nem ezen görcsölni, jó lesz, barátod meg ha ezen kiakadna, akkor annyit is ér.
Csak védekezzetek:)
Mi törölközőt raktunk alám vész esetére.
Nem véreztem picit se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!