Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mekkora az a mellméret, ami alatt már nem feküdnétek le egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval számotokra mekkora az a mellméret, ami alatt se egyéjszakás kalandra, se pedig komoly kapcsolatra nem kéne a csaj, ami minden esetben kizáró ok? Kosárméretet írjatok légyszi, szóval pl. 75C vagy ilyesmi, ne olyat, hogy "háromtenyérnyi" mert az nem pontos meghatározás.2017. okt. 30. 14:21
61/65 anonim válasza:
Kérdező: Előző barátnőm is szegény frusztrálta magát, hogy hát neki nem nagy (kb. akkora mint a Tied az elmondásod alapján) de csak addig ameddig mondtam neki, hogy nekem teljesen megfelel, így is szerettem úgy ahogy van és amúgy is formás volt neki (de tényleg). (150 cm lányról beszélünk)
A lényeg, hogy nálam nincs "alatta" mert ha szeretem, akkor elfogadom, úgy ahogy van. ^_^
62/65 A kérdező kommentje:
60: De, itt írok neked a kérdés alatt. :D Örülök, hogy így gondolod.
61: Annak örülök, hogy így van. :) 150 cm az a lánynak a magassága, gondolom (biztos nem a mellbősége :D), az tényleg elég alacsony, és kislányos is. Ennél azért én magasabb vagyok.
2017. nov. 5. 16:48
63/65 anonim válasza:
Igen a magassága :D Amúgy csak látszatra :) Temperamentumos, talpraesett nő amúgy :D
64/65 A kérdező kommentje:
63: Biztos :D A magasság nincs összefüggésben a személyiséggel :D
2017. nov. 5. 19:08
65/65 anonim válasza:
(Kérdező, élsz még? :) Már jó ideje eltűntél, felhasználói fiókostul-mindenestől...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!