Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mekkora az a mellméret,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mekkora az a mellméret, ami alatt már nem feküdnétek le egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Szóval számotokra mekkora az a mellméret, ami alatt se egyéjszakás kalandra, se pedig komoly kapcsolatra nem kéne a csaj, ami minden esetben kizáró ok? Kosárméretet írjatok légyszi, szóval pl. 75C vagy ilyesmi, ne olyat, hogy "háromtenyérnyi" mert az nem pontos meghatározás.

2017. okt. 30. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
40%
Komolyan levagatom a melleimet :O mindenkinek a kicsi tetszik! :o nekem nem kicsi sajna es ez problemat is jelent. :(( Ma mar a ferfiaknak a PICI mellek jonnek be. A 98%-nak a kicsik tetszenek.
2017. okt. 30. 19:50
 32/65 A kérdező kommentje:

29: megértelek, a teljesen lapos tényleg nem szép és biztos előfordul egyes esetekben

30: nem küldök képet, bocsi, de amúgy formája sincs annyira szép... Bár mondjuk alul azért kerek

31: szerintem ez egyáltalán nincs így. 98%? Ez tuti nem lehet igaz, túl szép, hogy igaz legyen :D Biztosan nem igaz amit írsz

2017. okt. 30. 20:29
 33/65 anonim ***** válasza:
29%
Teljesen mind1. Nekem volt ilyen is - olyan is! Ami nekem lehangoló: ne legyen sötét/fekete a puncus, mert 20 éves korára 30-an megdugták 6578szor... Fúj, volt egyszer ilyen is, hányinger....
2017. okt. 30. 21:09
 34/65 anonim ***** válasza:
0%
a mell olyan mint a tv: nem lehet belőle elég nagy
2017. okt. 30. 21:25
 35/65 anonim ***** válasza:
67%
Én kimondottan a kis melleket szeretem. Nincs olyan hogy Nem feküdnék le amiatt hogy nagyon kicsi.
2017. okt. 31. 06:25
 36/65 anonim ***** válasza:
13%
#31 Azért hülyeséget ne beszélj!
2017. okt. 31. 08:18
 37/65 A kérdező kommentje:

33: szóval ne legyen "túlhasznált" a csaj :D

34: hát azért ezzel vitatkoznék. Sőt, szerintem túl nagy mell is létezik. De persze van olyan is, ami túl kicsi, mint pl. az enyém :(

35: örülök, hogy így gondolod :)

36: csatlakozom :D Szerintem is butaság, amit írt a 31-es. Már hogy tetszenének mindenkinek a kis mellek? Dehogyis.

2017. okt. 31. 08:54
 38/65 anonim ***** válasza:
40%
Ha szép a csaj mindegy mekkora a melle.Meg inkább kicsi és feszes mint nagy de térdig lógó.Persze a nagy és feszes a legjobb. :) Az meg egy rohadt nagy baromság hogy a dugástól megfeketedik meg rojtos lesz a punci.
2017. okt. 31. 09:32
 39/65 A kérdező kommentje:
38: Igen, a szép arc fontosabb szerintem is :)
2017. okt. 31. 09:49
 40/65 anonim ***** válasza:

Ismerek egy lányt egyszer volt alkalmam látni így hogy a mellét is megmutatta.

Látszott rajta kicsit hogy szégyenli a melleit hogy kicsik.

De nekem nagyon tetszett de elképzelhető sajnos hogy nem az én véleményem a fő mérvadó.

Tőlem "jobb" pasiknak akar megfelelni talán.

Pedig az az igazság hogy az én érzelmeim felé mélyek és szinte imádom a testét gyönyörűnek találom őt. Nem tudom lesz e folytatása a dolognak hol így érzem hol úgy.

Szóval én amondó vagyok te így látatlanba a kicsi és lapos melleiddel nagyon szép lehetsz. Azon túl hogy az én izlésem inkább ti vagytok. Szerintem ne műtesd magad át találd meg azt a férfit aki úgy szeret téged ahogy vagy és ha megtaláltad akkor talán ne engedd el.

Persze a te döntésed mit kezdesz a testedel és az életeddel.

De ha elfogadsz egy jótanácsot ne azokat a pasikat keresd akik a külsőségekre utaznak elsősorban.

28F

2017. okt. 31. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!