Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mekkora az a mellméret,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mekkora az a mellméret, ami alatt már nem feküdnétek le egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Szóval számotokra mekkora az a mellméret, ami alatt se egyéjszakás kalandra, se pedig komoly kapcsolatra nem kéne a csaj, ami minden esetben kizáró ok? Kosárméretet írjatok légyszi, szóval pl. 75C vagy ilyesmi, ne olyat, hogy "háromtenyérnyi" mert az nem pontos meghatározás.

2017. okt. 30. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:

48: Hát azért ebben ne legyél olyan biztos :D Ízlések és pofonok :) De biztos sokaknak tetszik

50: Nem fogok most képet keresgélni a neten :D Mondjuk olyan A kosaras, viszonylag kerek melleim vannak. Az alakom a melleim miatt nem szép, de amúgy elég vékony vagyok, kicsit már túl vékony is. Az arcom se valami szép. De azért köszi. :)

2017. nov. 2. 11:20
 52/65 anonim ***** válasza:
40%
Abban biztos vagyok hogy egy éjszakás kalandra biztos találnál jelentkezőt szép számmal így is.Én például inkább a vékony lányokat szeretem mint a dagadtakat.
2017. nov. 2. 11:36
 53/65 A kérdező kommentje:
52: Köszi :) Mondjuk én nem pont egyéjszakás kalandot keresek :D De biztos van kismellű társam, aki igen :D
2017. nov. 2. 16:40
 54/65 anonim ***** válasza:
Te említetted a kérdésedben az egyéjszakás kalandot is.Arra válaszoltam. :)
2017. nov. 3. 06:18
 55/65 A kérdező kommentje:
54: Igazad van :D Köszi
2017. nov. 3. 09:06
 56/65 anonim ***** válasza:
Önmagában nekem nem kizáró ok az sem, ha nincs semmi melle. A jó alak, stb. fontosabb.
2017. nov. 4. 21:00
 57/65 anonim ***** válasza:

Nekem a pici cicik a kedvenceim, 70AA vagy az alatti. :) Voltak már kis és nagymellű barátnőim is, és a kismellűek voltak számomra a legizgatóbbak. :) Különösen akkor tetszenek nagyon a pici cicik, ha vékony alkatú a lány.

Úgyhogy légy büszke rá, hogy pici melleid vannak, mert mi fiúk nagyon is szeretjük a piciket! :)

Itt van pár lány példaképpen, aki nagyon bejön nekem:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 5. 00:41
 58/65 anonim ***** válasza:
57. Ezek mind gyönyörűek! Én is az ilyeneket szeretem.
2017. nov. 5. 08:19
 59/65 A kérdező kommentje:

57: Húha, jó sok képed van :D Nem néztem meg az összeset, de amit mégis, azokon azért tényleg marha pici mellű lányok voltak. Szerintem ez sokaknak már túl kicsi lenne. Ennél azért nekem is nagyobb van, bár nem nagyon sokkal, de nagyobb. :D

Mindenesetre azért örülök, hogy van, akinek ez is bejön :)

2017. nov. 5. 08:23
 60/65 anonim ***** válasza:

Alatt ? Inkább felett. Nekem a C kosár már nagy és undi, mert lógós lesz egyhamar.

Hajrá csajok, várom a privit.

Úgysem mersz írni ;)

2017. nov. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!