Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mekkora az a mellméret, ami alatt már nem
feküdnétek le egy lánnyal?
21/65 A kérdező kommentje:
20: nálad lehet, hogy igen, köszi :)
De nagyon sok más srácnál nem. Rengetegen vannak olyanok, akik úgy vannak vele, hogy inkább legyen nagy de műanyag a cici mint természetes de kicsi... Ezért is akarom megműttetni. Nekem tényleg nagyon kicsi a mellem.
Az #1-es vagyok. Mások kedve miatt kés alá feküdni hatalmas baklövés lenne a részedről. Csak akkor módosíts a testeden orvosi beavatkozással, ha Te magad akarod és nem más.
2017. okt. 30. 18:40
23/65 A kérdező kommentje:
#22: igen, én akarok módosítani a saját testemen. Nem azért, mert egy vagy két fiú azt mondta nekem, hogy műttessem meg, hanem azért, mert én nem vagyok vele elégedett. De nyilván azért nem vagyok vele elégedett, mert a fiúk/férfiak többségének nem tetszetős az én méretem. Tehát ha minden médiafelületen minden fiú azt fújná, hogy a kis mell a szép, a szexi és az előnyös és ez lenne a köztudatban is, akkor nyilván nem akarnám megműttetni. De nem így van, ezért meg akarom. A mellplasztikával azt akarom elérni, hogy egyrészt nagyobb önbizalmam legyen, másrészt jobban tetsszek az ellenkező nemnek. Egyik sem elhanyagolható előny :)
Lényeg, hogy a hasvonalánál előrébb álljon valamennyire, és ne legyen lógós. Kis mell is lehet szép és szexi.
2017. okt. 30. 19:00
"De nyilván azért nem vagyok vele elégedett, mert a fiúk/férfiak többségének nem tetszetős az én méretem."
De épp ez a lényeg, hogy te csak bemagyarázod magadnak ezt a téveszmét. Pedig az itt kapott válaszokból is kiderül, hogy a férfiak többségének a kis mell ugyanolyan szexi, vonzó, kívánatos, mint egy nagy, vagy egy normál méretű.
2017. okt. 30. 19:06
Olyan méret nincs! Nálam nem a lány melle a meghatározó egy kapcsolatnál! Még egyéjszakásnál sem!
Én sem ajánlanám a műtétet! Gondold végig a dolgot! Műtéti kockázatok, rendszeres költségek az időnkénti cserék miatt, stb! Nézz utána!
Biztosan van vagy lenne olyan pasi akinek így is tetszel, így is szeretne, így is elfogadna!
F.
2017. okt. 30. 19:14
27/65 A kérdező kommentje:
24: talán lehet :/
25: persze, itt gyakorin mindenki ezt írja, főleg az önbizalomhiányos kismellű nők kérdései alá, amilyen én is vagyok :D De a való élet azért nem teljesen a gyakorikérdések...
28/65 A kérdező kommentje:
26: örülök, hogy így gondolod... A kockázatokat a plasztikai sebésszel kell megbeszélni, persze. A költségek szerintem megérnék, bár attól függ persze... Meg aztán van olyan is, hogy saját zsírs feltöltés. Csak az a baj, hogy rajtam nem nagyon van sok zsír... Mondjuk azért két-három kosárméretnyit csak sikerülne összekaparni :D
Számomra a teljesen lapos a kizáró, láttam már ilyet, ha egy pici kis melle van, és kedves, szép arca, jó alakja akkor oké.
2017. okt. 30. 19:35
Ne műtesd meg magad. A kis mellek általában sokkal szebbek, mint a nagyok. Küldesz fotót? Ha szép, nincs semmi amorfitása, csak kicsi, akkor én mindenképp lebeszélnélek róla.
2017. okt. 30. 19:38
Kapcsolódó kérdések: