Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mekkora az a mellméret, ami alatt már nem feküdnétek le egy lánnyal?
10-es vagyok
Hidd el hogy egy kapcsolatban - kivéve a csupán szexkapcsolat - nem fontos a mell méret. Ha valakinek csak ez számít azzal ne foglalkozz, mert az nem téged szeret hanem egy tárgyat. Volt "H" méretű csajom (60 kilós), csinos, őt se a melle miatt szerettem.
12: háát... Attól függ, kinek mi. Nekem ha fiú lennék biztos fontos lenne.
13: miért neked mekkora? 75E? :D Na jó, csak viccelek, értem, arra célzol, hogy férfimellkas laposságától eltérő méretű legyen a lány keble :D
Bár mondjuk azért vannak kövér férfiak, tudod, és nekik azért van valamekkora mellük, a hájból adódóan ugye... :D De tényleg, nekem is van olyan fiú ismerősöm, akire nyugodtan lehet mondani, hogy akkora a melle, mint nekem. De a hasa meg háromszorakkora. :D
17: persze, a nagyobb mell is lehet átok, illetve nyilván a forma is számít. De mondjuk hiába nagyon szép formás, ha kicsi... És hiába nagy, ha formátlan. Legalábbis az esetek többségében. Vagy nem tudom. Nyilván nem találkoztam a Földön élő emberek 100%-ával és nem beszéltem velük és nem tudom, mi jár a fejükben, de mégis, annyi helyen olvastam már okfejtéseket a témában, hogy azt szűrtem le, a férfiaknak végső soron mégis a nagyobb mell tetszik. Persze nem az irreálisan nagy, szóval mondjuk az ilyen G-H kosár felett talán már nem néznek ki olyan jól a mellek. De mondjuk egy D kosaras meg egy A kosaras mell között azért érezhető a különbség.
18: Ne aggódj, tuti van lány, akinek így is tetszel... Mondanám, hogy eddz, és kondizd le, de tudom, hogy milyen rohadt nehéz erőfeszítést tenni a külsőnk érdekében, én is mostanában próbálkozom - igaz, nekem nem fogynom kell, mert elég vékony vagyok, inkább a fenekemen próbálok dolgozni. De azért megpróbálhatod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!