Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mekkora az a mellméret,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mekkora az a mellméret, ami alatt már nem feküdnétek le egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Szóval számotokra mekkora az a mellméret, ami alatt se egyéjszakás kalandra, se pedig komoly kapcsolatra nem kéne a csaj, ami minden esetben kizáró ok? Kosárméretet írjatok légyszi, szóval pl. 75C vagy ilyesmi, ne olyat, hogy "háromtenyérnyi" mert az nem pontos meghatározás.

2017. okt. 30. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
10: hát az tényleg kicsi :D. De örülök hogy szeretitek egymást :)
2017. okt. 30. 15:08
 12/65 anonim ***** válasza:
66%

10-es vagyok

Hidd el hogy egy kapcsolatban - kivéve a csupán szexkapcsolat - nem fontos a mell méret. Ha valakinek csak ez számít azzal ne foglalkozz, mert az nem téged szeret hanem egy tárgyat. Volt "H" méretű csajom (60 kilós), csinos, őt se a melle miatt szerettem.

2017. okt. 30. 15:30
 13/65 anonim ***** válasza:
100%
az enyémnél legyen nagyobb! :D
2017. okt. 30. 16:18
 14/65 anonim ***** válasza:
81%
Tök mindegy legyen csinos meg legyen szép helyes arca.
2017. okt. 30. 16:42
 15/65 A kérdező kommentje:

12: háát... Attól függ, kinek mi. Nekem ha fiú lennék biztos fontos lenne.

13: miért neked mekkora? 75E? :D Na jó, csak viccelek, értem, arra célzol, hogy férfimellkas laposságától eltérő méretű legyen a lány keble :D

Bár mondjuk azért vannak kövér férfiak, tudod, és nekik azért van valamekkora mellük, a hájból adódóan ugye... :D De tényleg, nekem is van olyan fiú ismerősöm, akire nyugodtan lehet mondani, hogy akkora a melle, mint nekem. De a hasa meg háromszorakkora. :D

2017. okt. 30. 16:43
 16/65 A kérdező kommentje:
#15: szerintem a csinosságba, a csinos alkatba beletartozik a mondjuk minimum C kosaras mell is. Az arc szépsége az tényleg nem mellméret függvénye, még csak nem is a súlyé. Bár azért egy nagyon kövér embernél az arcra is rakódik háj, és az el tudja csúnyítani, illetve ha nagyon kövérből hirtelen fogy, akkor megereszkedik a bőre, és az se nagyon szép.
2017. okt. 30. 16:45
 17/65 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagy körte melleim vannak. És sajnos valamennyire "lógnak" a gravitáció meg minden..szóval értitek. Sportolok is mellette,de akkor is vannak melleim na..és nem tudom kisebbre csinálni vagy hogy ne lógjon picit. A lényeg,hogy 10-ből 8 pasinak nem tetszik a mellem,mert nem mazsola méret avagy nem dinnye és nem is átlag kategória ami egy kisebb narancs méret kb. Mondom..nagy körték. Nagyon nehéz megfelelni a férfiaknak. Én konkrétan szégyellem a melleimet!!!!!!!! És takargatom magam a felsőimben.
2017. okt. 30. 16:58
 18/65 anonim ***** válasza:
89%
13-as vagyok, és jól mondod, én sem vagyok vékony, ezért van egy nagyon kicsi :(
2017. okt. 30. 17:15
 19/65 A kérdező kommentje:

17: persze, a nagyobb mell is lehet átok, illetve nyilván a forma is számít. De mondjuk hiába nagyon szép formás, ha kicsi... És hiába nagy, ha formátlan. Legalábbis az esetek többségében. Vagy nem tudom. Nyilván nem találkoztam a Földön élő emberek 100%-ával és nem beszéltem velük és nem tudom, mi jár a fejükben, de mégis, annyi helyen olvastam már okfejtéseket a témában, hogy azt szűrtem le, a férfiaknak végső soron mégis a nagyobb mell tetszik. Persze nem az irreálisan nagy, szóval mondjuk az ilyen G-H kosár felett talán már nem néznek ki olyan jól a mellek. De mondjuk egy D kosaras meg egy A kosaras mell között azért érezhető a különbség.

18: Ne aggódj, tuti van lány, akinek így is tetszel... Mondanám, hogy eddz, és kondizd le, de tudom, hogy milyen rohadt nehéz erőfeszítést tenni a külsőnk érdekében, én is mostanában próbálkozom - igaz, nekem nem fogynom kell, mert elég vékony vagyok, inkább a fenekemen próbálok dolgozni. De azért megpróbálhatod :D

2017. okt. 30. 18:04
 20/65 Ramone ***** válasza:
77%
Hát kedves kérdező nem tudom milyen vagy valóságban de azt látatlanban megmondom hogy most több esélyed lenne nálam mint egy mellműtèt után... (:
2017. okt. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!