Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Utasítottatok vissza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Utasítottatok vissza szexet valami miatt?

Figyelt kérdés
Mondjuk nem jött be a csaj, vagy bármi más indok miatt?
2017. okt. 19. 10:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%

Persze. Egy lányal nem felszem le aki csúnya vagy nem jönn be

20/F

2017. okt. 19. 10:40
 2/23 anonim ***** válasza:
73%

több ilyen volt, külsőre nem volt gondom nagyrészükkel, de nem tartom célomnak megdugni a fél világot :D

sok lehetőséget kihagytam, több okból, ha érdekel kifejthetem, de annyira nem fontos részletekbe bocsátkozni :)

24F

2017. okt. 19. 10:44
 3/23 anonim ***** válasza:
47%

Szerencsére ronda nők nem szoktak konkrét szexuális ajánlatokkal előjönni, mert ahhoz túl gátlásosak, így nem kellett még ilyet visszautasítanom.

Jó csajokat meg nyilván nem utasítok vissza, kivétel, ha van párom, mert nem csalok meg soha senkit.

Egyszer volt olyan, hogy egy nagyon fullos bringát leráztam, pedig nagyon nyomult, de annyira idegesítő, hülye egy pitsa volt, hogy 2 perc alatt úgy felcseszte az agyam a hülyeségeivel, hogy már egyáltalán nem tudtam benne a szexuális vonzerőt látni, csak egy ilyen idegesítő kis g_c1 volt a szememben, mint amikor aludnál, de egy szúnyog ott zúg a füledbe, és nem hagy aludni.

2017. okt. 19. 10:50
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Na mesélj ! :D

2017. okt. 19. 10:50
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Sokszor.

Főleg mikor este a Nyugati aluljáróban, vagy az Üllői úton, meg hasonló helyeken olyan kérdésre, hogy "Kell szex?"

2017. okt. 19. 10:56
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lyukas fogú vén prostikat elzavarom (az aluljárós példa kiváló), illetve otthon is volt már, hogy annyira fáradt voltam, hogy semmi kedvem nem volt semmihez, mondtam is, hogy ma csak alvás lesz az ágyban :)

Amíg nem volt kapcsolatom, addig nem igazán utasítottam el senkit, ahhoz tényleg rondának, vagy rossz hírűnek kellett lennie a csajnak.

2017. okt. 19. 11:03
 7/23 anonim ***** válasza:
50%

Igen. Ha látom rajta, hogy más a szexuális beállítottsága, mint az enyém. Vagy látom rajta, hogy csak magával törődik és nem érdekli, hogy nekem mi jön be.

Pl. Szeretem a pisiszexet. Egy csaj rászól a barátnőjére, hogy keressen egy mosdót. Mert az a faszi azt élvezi, hogy pisilned kell. Ha elmennek WC-re, akkor mindketten elvágták nálam magukat. Ha nem akkor a barátnőnek van esélye.

2017. okt. 19. 11:10
 8/23 anonim ***** válasza:
69%
Igen, még idén nyáron. Rámmászott egy csaj és kioffoltam, mert barátnőm volt.
2017. okt. 19. 11:14
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
Egyszer volt ilyen. Felmentünk a lány lakására, levetkőztünk de olyan szőrös volt a pinája, hogy elment a kedvem az egésztől.
2017. okt. 19. 11:16
 10/23 mikeXxX ***** válasza:
100%
Igen ! Kapcsolatban voltam akkor ezért egyértelmű volt számomra hogy nem lehet semmi sem . 38f
2017. okt. 19. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!