Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm unja a szexet. Miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm unja a szexet. Miért?

Figyelt kérdés

17 éves a lány, én 18. Eddig tízszer feküdtünk le, az első nagyon fájt neki, a második (közvetlenül egy napra rá történt), eszméletlen jó volt neki, nagyon élvezte, elmondása szerint isteni volt.

A többit viszont unja, két hónap alatt még nyolcszor feküdtünk le, és sosincs hozzá kedve, csak miattam teszi meg. (Ezt most mondta el)

Elélvez, de mégsem kívánja a szexet.

Nem sokkal több, mint egy éve erőszakolta meg egy fiú akibe bele volt szeretve, de nem akart vele lefeküdni, és részegen egy buliban a “fiú” megerőszakolta. Azóta kevésbé boldog a mindennapokban, de mikor mellette vagyok, mintha más ember lenne. Nevet, elfelejti a külvilágot. Mintha én lennék neki az, akitől függ mindene.

A fiú előtt és után is kavart másokkal. Voltak rémképei, de azok velem nem jönnek elő, mert járt pszichológusnál, és én is türelmes vagyok vele, szerelmesek vagyunk.

Nem tudjuk eldönteni, a mindennapi stressz, a fiatal kor, a rossz emlék, vagy a félelem (pl hogy kiszakad a gumi) az ami okozza ezt. Szerintetek?

Őt nagyon zavarja a dolog. Nekem sem kellemes, de én azért vagyok emiatt zaklatott, mert aggaszt az ő boldogsága szex terén.

2017. okt. 17. 20:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Hamis önképe is van, tudja hogy nem csúnya, de valahogy nem akarja elhinni, hogy nagyon is kívánatos. (Sokak által elismerten tényleg előnyös, esztétikus lány)
2017. okt. 17. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet még egészséges szexuális életünk?
2017. okt. 17. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szexet egy ideig hanyagoljátok. Csak szeretgesd őt, romantikázzatok.
2017. okt. 17. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is lassabban közelíts. Elégítsd ki a száddal csak , és neki ne kelljen egyelőre veled foglalkoznia. Szerintem akkor visszatér a vágya a rendes aktushoz, és jobban bízik majd benned.
2017. okt. 17. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

fiatal vagy és nehéz erről beszélni, de a rózsaszín köd teljesen elvakít téged. Bunkónak fogok tűnni és az első reakciód biztosan egy "ezt te nem érted, a mi szerelmünk szuper és ő sosem tenne ilyet velem" és hasonló fejbedobások jönnek, de talán keress valaki felnőtt, tapasztalt embert, akiben megbízol és mond el neki ugyan ezt.

Teljesen őszinte leszek veled, mert megérdemled, hogy kicsit érzelmektől mentesen lásd külső szemmel amit leírtál:

- a csaj játszik veled és kihasznál (lehet nem direkt és tudatosan, de te vagy a lelki szemetesládája)

- a csaj hazudott a második szuper szexnél. Lehet jobban élvezte mint az előzőt, de rájátszott, a farkadnál fogva vezet téged

- ha csak miattad szexel, akkor ez az ő fegyvere, a szex, ezzel tart sakkban

- nincs orgazmusa. Erre mérget vehetsz. Ha orgazmusa lenne, akkor nem lehetne lekaparni őt rólad.

- színészkedik és te nagyon is bedőlsz neki

- a csaj nem komplett, biztosan lelki sérült és te meg akarod menteni, de a rózsaszín köd miatt te csak egy eszköz vagy a kezében, akivel játszhat és magát is megjátszhatja

- a csaj nem szerelmes beléd. Érez valamit, de az nem szerelem.

nagyon hasonlít egy csaj ismerősömre, aki teljesen elhülyült a szülők válása után, drog, pia, igénytelenség, szeretethiány, és hazudott össze vissza, és bevallom engem is átejtett, mert nagyon sajnáltatta magát, hogy milyen szegény. Kihasznált mindenkit maga körül, a barátok mindent megtettek neki, de már kezdik ott hagyni 1-2 év után. Jelenleg a karmát egy kis lúzer fiúba mélyítette, aki a lelki szemetes ládája, mindig ott van mellette ha kell, akár hajnal 3kor átmegy neki, hogy sírjon a vállán, de mikor a pasi ott akarta hagyni, akkor elkezdett vele szexelni. Elején csak petting és orál, és ezzel tartotta sakkban, azután már szex is volt.

2017. okt. 18. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Hű! Nagyon szerencsés a lány veled, hogy ennyire figyelsz rá.

Legyél továbbra is ilyen!

Figyelj rá, romantikázzatok, légy gyengéd, ha szexeltek is. Puszilgasd a testét - ezzel kifejezheted, hogy mennyire odavagy a testéért. Ha sokáig csak feküdtök, simogatod, puszilgatod és lelkiztek, az sokat segít.

Ne gondold, hogy vége a kapcsolatotoknak emiatt! Én is voltam a lány helyzetében és segitett, hogy a mostani párom olyan velem, mint amit leirtam neked.

2017. okt. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!