Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kezdenétek egy 25 éves szüz sráccal? Hogy vagytok vele?
Én erős határozott, kicsit bunkó voltam azzal a csajjal aki nem érdekelt eleinte. Nagyon bosszantotta a dolog ezért fanatikusan belémszeretett.
Aztán mikor összejöttünk, egyszerűen megváltoztam. Törődtem vele, kedves aranyos palivá váltam.
3 hónap után dobott.
Nálam ez jelenti a jófiú, rosszfiú közti különbséget.
Amúgy a szexualitást gyorsan játszzátok le! Nővel soha ne barátkozz hosszú távon, ha jót akarsz. Vagy randizol vele vagy nem találkoztok privátban. Ez ökölszabály... nagyon könnyen friendzonol és akkor véged.
De miért nem maradtál erős és határozott, miután összejöttetek? Nem kellett volna vele mindig bunkónak lenned, de lehetsz törődő és odaadó úgyis, hogy közben te maradsz a domináns. De persze nem azt mondom, hogy Te hibáztál. Nekem meg külsősként, pláne utólag könnyű okoskodni.
Egyébként meg ki lehet törni a friendzone-ból, csak átlag feletti teljesítményt igényel. :)
Ha az ember szerelmes akkor nem flegmázik. Direkt kérte, könyörgött hogy ha összejövünk, akkor ne játszam a gazdi-kiskutya szereposztást. Amúgy nem voltam nyálas, egyszerűen úgy viselkedtem mint egy romantikus kapcsolatban valaki. Az meg hogy kiderült szűz vagyok, teljesen tönkretett mindent. Kizárt, hogy dominánsként viselkedjen valaki vénszűzként. Egyébként azután omlott össze a férfikép amint bevallottam neki.
Sajnos átok az őszinteség...azóta rájöttem. Lényegében ekkor romlott el minden és végem lett.
Ki lehet törni a frendzoneból, de csak magaddal cseszel ki ha nem sikerül. 99%-ban nincs jó vége, és csak a "barátja" leszel. Könnyen kikerülve a szexualitás zónájából.
Persze tégy ahogy szeretnél, de én továbbra is azt mondom játszátok le gyorsan. Egyszerűen hívd el randizni. Ha nemet mond akkor lépj tovább.
Nem flegmázásra gondoltam, hanem határozottságra. Ne haragudj a buta kérdésért, de 3 hónap alatt, ameddig együtt voltatok, nem történt meg az első szex? Mert ez így úgy jön le, hogy amikor eljutottatok oda, akkor bevallottad neki, és emiatt ő kidobott.
Mindenesetre szerintem nem cselekedtél rosszul, amikor őszinte voltál vele. Sőt, ez inkább becsülendő. Az élet sokszor igazságtalan, de legalább következetes. Én úgy gondolom, hogy felesleges bánkódnod. Nem hibáztál.
A helyzetet bonyolítja, hogy ő is szűz volt, bár volt neki is sok kapcsolata előttem. Egy egy éves komoly is, de nem került sor szexre.
Mindegy, de az tény, hogy előtte 1 évig már egy társaságban voltunk, és kb én friendzoneoltam. Amúgy baromi jó nő volt, csak én másba voltam szerelmes akkoriban és kicsit idegesítő stílusa volt.
A lényeg csak annyi, hogy itt sem szabadott volna cimborálni előtte ennyi ideig. Vagy gyorsan átesni, vagy skippelés. Teljesen megváltozott ő is a kapcsolatban meg én is.
Azelőtt én voltam a férfi akire felnézett... aztán mikor egyre nagyobb arca lett, úgy gondolta mindent megtehet velem. Fordult a kocka.
Szóval én nem barátkozok nőkkel többet az fix. Maximum 1-2 hónap, aztán vagy randi vagy kalap kabát...de ilyen egy éves szeretlek-nem szeretlek huzavonából elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!