Hogyan kezdenétek az ismerkedést egy külföldi sráccal?
Figyelt kérdés
Fb-on bejelöltem egy fiút, akivel a közös nyelv csak az angol lenne(jól is jön így, nyelvvizsga előtt) :D szóval milyen szöveggel írnátok rá?
18/l
2013. dec. 28. 22:05
3/11 anonim válasza:
"Hey, you're so cute :))) Would you mind having sex with me? I'm pretty good at giving head :)"
4/11 SullaFelix89 válasza:
Hi I am a tipycal hungarian whore so if you foreginers I will fuck you if you would like.
5/11 A kérdező kommentje:
hahahha :D
az kimaradt a szövegből, hogy nem "like sex"-el szeretnék indítani :D
2013. dec. 28. 22:08
6/11 anonim válasza:
Hi the gyökér do you want to teach my mouth for the english tounge.
7/11 anonim válasza:
Négyes! If után nincs vud! ejnye-bejnye!
8/11 anonim válasza:
you can write him anything you want. you can think of where you know him from, write something in connection with it!
Why did you add him as a friend? Where did you find him? You can write: hello, I have found you there or there, in the Idontknowwhat group. do you like Idontknowwaht, too?
valami ilyesmi.
9/11 anonim válasza:
Nyolcas voltam. mármint ne ezt a szöveget küldd el neki, csak angolul leírtam, hogy kb. miről írhatnál neki.
10/11 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :D nem csoportból ismerem, semmi ilyen, csak elkeveredtem egy ottani disco oldalára, ott találtam őt a party fotók között :D megnéztem a többi képét és.. tudjátok hogy van ez
2013. dec. 28. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!