Ha egy srácnak (magyar, nem külföldi) feltűnően barna bőre van (nem szolis, vagy lebarnult) és elég sötét a haja, akkor feltehetően roma származású?
Nagyon jól nézett ki és egy korábbi kérdésnél olvastam, hogy pl. a félig roma férfiakat ezekről a jellemzőkről és onnan is lehet felismerni, hogy feltűnően helyes arcuk van, szerintetek ez igaz?
Nagyon ápolt volt minden téren, normálisan beszélt, szóval olyan "konszolidált" volt, szerintetek attól lehet normális, ha esetleg az is? Tapasztalatok? Kérlek titeket, hogy kultúrált válaszokat próbáljatok adni, köszönöm!
Nem feltétlenül cigány. Nekem is van olyan ismerősöm például aki korom fekete, mégse roma. Anyja, apja fehér (postás sem fekete), meg hát hasonlít is rájuk.
Némely embernél a pigment több, némelynél kevesebb.
Ha értelmesebben fejeznéd ki magad, vágnám, egyébként azt sem tudom okos-e, belsőleg nem ismerem, azt hittem ez egyértelmű, de mindegy...
Utolsó előttinek, pedig szintén köszönöm.
Igen, az írásom alapján tényleg én lehetek a hülye...
De nem vitakozom, tudod van, az a bizonyos rutinos mondás. Tehát vedd úgy, hogy minden teljesen világos, amit írtál, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!