Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srácnak (magyar, nem...

Ha egy srácnak (magyar, nem külföldi) feltűnően barna bőre van (nem szolis, vagy lebarnult) és elég sötét a haja, akkor feltehetően roma származású?

Figyelt kérdés

Nagyon jól nézett ki és egy korábbi kérdésnél olvastam, hogy pl. a félig roma férfiakat ezekről a jellemzőkről és onnan is lehet felismerni, hogy feltűnően helyes arcuk van, szerintetek ez igaz?

Nagyon ápolt volt minden téren, normálisan beszélt, szóval olyan "konszolidált" volt, szerintetek attól lehet normális, ha esetleg az is? Tapasztalatok? Kérlek titeket, hogy kultúrált válaszokat próbáljatok adni, köszönöm!

2013. dec. 20. 18:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Semmi közöd hozzá, hány éves vagyok, de azért elárulom, hogy még ezt is rosszul gondolod, mert elmúltam 18.
2013. dec. 20. 21:20
 12/15 A kérdező kommentje:

Pedig nem tudsz írni, a helyesírásod katasztrófa... Értelmesen fogalmazni sem tudsz.

És igen válaszoltál, elég lett volna egyszer, te kezdtél el "uncsi" módon kötekedni és sorban "írni" a hülyeségeidet.

2013. dec. 20. 21:46
 13/15 anonim válasza:
nincs a gepemen ekezett regota nem irok magyarul es az elobb mondtam csa mi van nem tudod abba hagyni?en irkalhatok neked sokaig nalam meg csak 3 50 van persze ha nem zavar a helyesirasom es nem vagy almos nagyokos
2013. dec. 20. 21:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is kreol a bőröm,pedig nem vagyok roma.
2013. dec. 20. 22:07
 15/15 anonim válasza:

én félig vagyok roma anyukám révén és csak kicdit sötétebb a bőröm

A pèniszem viszont sötét ott làtszik

2016. okt. 15. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!