Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek is jól választottam? Jó pasi? Szegényt agyongyötörte az előző barátnője.
Figyelt kérdés
19 éves,sötét szemöldökű és sötét hajú, májusi pasi
Szerintetek is jól néz ki? Most ismertem meg, találkoztunk de még nem tudom mi lesz.
Aki tudna mondani véleményt, írjon rám privátban és küldök linket. :)
Előre is köszi a segítséget. :)
2013. jún. 19. 20:49
2/21 anonim válasza:
Ha májusi, akkor tuti jó pasi:D Én márciusi vagyok, de csak olyan is:D
3/21 anonim válasza:
Szerinted ebből mi eltudjuk dönteni hogy jól-e néz ki? :D
Lehetsz vagy 14 éves. :D
4/21 anonim válasza:
Honnan tudjam, hogy jól néz ki-e? xD
5/21 anonim válasza:
Én karácsonyi vagyok, én vagyok a király! XD
6/21 anonim válasza:
írta hogy küld képet priviben te fogyatékos
7/21 anonim válasza:
6 másról küldeni képet személyiségsértés te dupla fogyatékos :D
8/21 anonim válasza:
Szerintem pasi vagy, aki vagy önbizalomhiányos, és várja, hogy majd a lányok véleményt mondanak róla a kép alapján, és kiadja magát nőnek, vagy így akar ismerkedni.
9/21 anonim válasza:
én is májusi vagyok
megütötted a főnyereményt
10/21 Pain for Pleasure válasza:
Májusi pasi? Az milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!