Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek is jól választottam? Jó pasi? Szegényt agyongyötörte az előző barátnője.
19 éves,sötét szemöldökű és sötét hajú, májusi pasi
Szerintetek is jól néz ki? Most ismertem meg, találkoztunk de még nem tudom mi lesz.
Aki tudna mondani véleményt, írjon rám privátban és küldök linket. :)
Előre is köszi a segítséget. :)
mész a pcsába..
tegnap is volt két kérdés ahol ez volt (privátban küldök képet) azóta se kaptam..
az megint más dolog, hog nem érdekel a pasid, de ez már nem poén srácok
7 gratulálok értelmi szinted nem haladja meg egy majomét...
nem azt mondtam hogy nem személyiségsértés hanem azt hogy oda van írva hogy küld képet. most komolyan ennyire szerencsétlen vagy... ásd el magad
Ez esetben lehet,hogy nem kellene pótléknak lenned.
A másik kérdésedhez:zsánereim a sötét hajú és szemű fiúk,így valószínűleg jó pasinak tartanám.
A képek alapján,amiket küldtél,szerintem jó pasi,bejön,de ezt sejtettem,hogy a zsánerem lesz! :-)))
Ettől függetlenül én nem javaslom Neked,hogy második legyél,hogy egy emlékkel versenyezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!