Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy füvezik. Ti kezdenétek ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 17:39
2/19 anonim válasza:
Mivel nem vagyok buzzzzi, nem a válaszom.
3/19 anonim válasza:
Én igen. Úgyhogy most már neked is kezdened kell egy ilyen sráccal.
4/19 anonim válasza:
Attól függ. Jártok és úgy titkolta? Az gáz úgy.
5/19 anonim válasza:
Most mi a gáz a füvezéssel? Amerikában is egyre több helyen legalizálják, csak itt vagyunk elmaradva ezzel.
7/19 anonim válasza:
Én nem.lehet butának tűnök,mert nem nagyon ismerek füvest,de én attól félnék,hogyha majd pénz kell neki anyagra,majd tőlem fog "kölcsönvenni"
8/19 anonim válasza:
remélem még egy 50évig el fogunk maradni USA-tól
bár én úgy tudom hogy van olyan állam ahol életfogytot kapsz a füvezésért is
mellesleg ha itthon legalizálnák a füvet, az összes kis szaros 18 éves azt szívná éjjel nappal, nem tudom kinek kedvezne ez, az értékesítőkön kívül
9/19 anonim válasza:
#8-as, az alkohol százszor veszélyesebb ennél, az mégis legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!