Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy füvezik. Ti kezdenétek ilyen sráccal?
Az alkoholnak evszazados hagyomanyai vannak.
Es probalja csak valaki betiltani abból tömeglazadasok es szeszcsempeszet lennenek. Ez mar nem a kormanyokon múlik.
Én mikor megismertem a párom, hamar kiderült hogy régebben füvezgetett. Nem durván, nem minden nap, nem volt állandóan szétcsúszva, igazából nyáron szoktak tartani sátrazást, meg még 1-2 bulit, azokon a haverjaival olyan 10-en toltak el egy este 2-3 szálat. Szóval nem egy drogos állat.
Nem zavart, összejöttem vele, a haverjai azóta is tolják, ő kb évente egyszer egy slukkra beszáll, aztán annyi, azt mondja nincs rá szüksége.
Szóval szerintem attól függ, mennyire gyakran csinálja. Olyannal nem jönnék össze, aki minden nap szív. Ismerek ilyet, és nem konkrétan a fű a baj vele, hanem az az életstílus amibe ez is beletartozik.
Menjetek már evvel "az alkohol veszélyesebb" hülyeséggel."
Lehet, hogy van 1 millió alkoholista. Mellette meg vagy 6 millió ember, aki fogyaszt alkoholt, mégsem függő. Tehát 7-ből kb. 1 függő.
Fűvel és pl. a cigivel sincs így. Ezeknél több a függő, mint a nem függő.
Amúgy én nem járnék ilyen lánnyal.
Füvesnél is több az alkalmi fogyasztó, mint a függő, de jöjjetek még ezzel a demagóg sz.rral légyszi. :)
Kérdező: attól függ, milyen gyakran csinálja. Függővel én sem kezdenék, de alkalmi fogyasztóval igen, én is szívok néha, elég álszent lenne, ha valakit emiatt utasítanék vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!