Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam, hogy füvezik. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy füvezik. Ti kezdenétek ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 17:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Alkoholizálásban már így is élvonalban vagyunk, durván majd 1 millió alkoholista van Magyarországon.
2015. febr. 5. 17:50
 12/19 anonim ***** válasza:
én párom anno 10 évig füvezett, most állítólag nem, így nem zavar
2015. febr. 5. 17:50
 13/19 Fényember ***** válasza:
64%
igen simán...ha nem hat rám ki olyan nagy szinten (pl velem van és közben be van állva vagy tőlem kér pénzt) akkor nem zavar azt csinál amit akar:)
2015. febr. 5. 17:56
 14/19 anonim ***** válasza:
11%

Az alkoholnak evszazados hagyomanyai vannak.

Es probalja csak valaki betiltani abból tömeglazadasok es szeszcsempeszet lennenek. Ez mar nem a kormanyokon múlik.

2015. febr. 5. 18:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Én jártam egyszer egy füves sráccal, mivel már az elején tudtam, nem zavart. A bajok akkor kezdődtek, amikor rám akarta erőltetni.
2015. febr. 5. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Én mikor megismertem a párom, hamar kiderült hogy régebben füvezgetett. Nem durván, nem minden nap, nem volt állandóan szétcsúszva, igazából nyáron szoktak tartani sátrazást, meg még 1-2 bulit, azokon a haverjaival olyan 10-en toltak el egy este 2-3 szálat. Szóval nem egy drogos állat.

Nem zavart, összejöttem vele, a haverjai azóta is tolják, ő kb évente egyszer egy slukkra beszáll, aztán annyi, azt mondja nincs rá szüksége.

Szóval szerintem attól függ, mennyire gyakran csinálja. Olyannal nem jönnék össze, aki minden nap szív. Ismerek ilyet, és nem konkrétan a fű a baj vele, hanem az az életstílus amibe ez is beletartozik.

2015. febr. 5. 18:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Én igen.
2015. febr. 5. 18:51
 18/19 anonim ***** válasza:
10%

Menjetek már evvel "az alkohol veszélyesebb" hülyeséggel."

Lehet, hogy van 1 millió alkoholista. Mellette meg vagy 6 millió ember, aki fogyaszt alkoholt, mégsem függő. Tehát 7-ből kb. 1 függő.

Fűvel és pl. a cigivel sincs így. Ezeknél több a függő, mint a nem függő.

Amúgy én nem járnék ilyen lánnyal.

2015. febr. 5. 19:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Füvesnél is több az alkalmi fogyasztó, mint a függő, de jöjjetek még ezzel a demagóg sz.rral légyszi. :)

Kérdező: attól függ, milyen gyakran csinálja. Függővel én sem kezdenék, de alkalmi fogyasztóval igen, én is szívok néha, elég álszent lenne, ha valakit emiatt utasítanék vissza.

2015. febr. 5. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!