Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sem kezdenétek egy ilyen lánnyal mint én?
tudod én is így voltam. Üres voltam, felszínesnek és érzéketlennek éreztem magam. Nem tudtam mi bajom van, csak éreztem azt a bizonyos ürességet. Különböző okokat kerestem erre: nincs elég barátom, nem vagyok sikeres, vagy a pasim hülye...
21 éves voltam amikor közelebb kerültem egy személyhez.. jól éreztem magam a közelében, szerettem vele lenni, izgultam mielőtt találkoztam vele. eltelt 1-2-3-4-5 hónap és rájöttem hogy ő számomra nagyon fontos ember. eltelt lassan 1 év és vonzalmat kezdtem érezni iránta. Nem olyat, mint amilyen azelőtt éreztem. Belülről égető, fájó vonzalmat. De valahogy mégis taszított a gondolat. Azóta eltelt másfél év, barátkoztam a gondolattal és rájöttem miért voltam egész életemben boldogtalan. Leszbikus vagyok. Igen, 23 évesen jöttem rá. Nagyon nehéz volt feldolgozni, még ma sem tudtam. Sőt, szemtől szembe ki sem tudom még mondani. Számomra a férfi-nő felállás a normális, ilyen életet szeretnék. szeretnék gyerekeket, szeretnék normális életet. De így soha nem leszek boldog. Remélem veled nem ugyanez a helyzet, én csak elmeséltem hogy én miért éreztem így. Remélem tudtam azért segíteni. Ismerd meg magad, mert valami hiányzik az életedből.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!