Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti sem kezdenétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sem kezdenétek egy ilyen lánnyal mint én?

Figyelt kérdés
Minden emberi kapcsolatomban próbálok felszínes maradni, mindenki jó beszélgetőpartnernek tart, van humorom, szeretek nevetni, de nem tudok mit kezdeni azzal, ha valaki hozzám jön a problémájával, nem tudok ilyenkor mit mondani, tenni. Soha nem mondom el, hogy mi jár a fejemben, sokat szoktam agyalni, sem kimutatni, sem elmondani nem tudom, hogy mit érzek. Sokszor azon kapom magam, hogy valaki beszél hozzám, én bólogatok, de fogalmam sincs, hogy miről beszélt egész idő alatt. Van olyan, hogy egy buliban csak nézek magam elé, aztán inkább hazajövök, pedig semmi bajom amúgy. Nemrég összeismerkedtem egy fiúval, azt mondta, hogy akármennyire is sajnálja, de neki ez így nem megy, hogy nem tudja én mit érzek, nem mondok el semmit, így hát elköszöntem tőle, nem is kerestük egymást azóta. Minden nap felkelek, szépen felöltözök, elvagyok, olyan vagyok, mint egy robot. Sok fiúnak tetszem, néhány tőlem idősebbel is ismerkedtem már, de annyira ürességet érzek legbelül.
2014. aug. 3. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. aug. 3. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Az uressegen segithetek ;)
2014. aug. 3. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyere hozzam feleségül!
2014. aug. 3. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:

tudod én is így voltam. Üres voltam, felszínesnek és érzéketlennek éreztem magam. Nem tudtam mi bajom van, csak éreztem azt a bizonyos ürességet. Különböző okokat kerestem erre: nincs elég barátom, nem vagyok sikeres, vagy a pasim hülye...

21 éves voltam amikor közelebb kerültem egy személyhez.. jól éreztem magam a közelében, szerettem vele lenni, izgultam mielőtt találkoztam vele. eltelt 1-2-3-4-5 hónap és rájöttem hogy ő számomra nagyon fontos ember. eltelt lassan 1 év és vonzalmat kezdtem érezni iránta. Nem olyat, mint amilyen azelőtt éreztem. Belülről égető, fájó vonzalmat. De valahogy mégis taszított a gondolat. Azóta eltelt másfél év, barátkoztam a gondolattal és rájöttem miért voltam egész életemben boldogtalan. Leszbikus vagyok. Igen, 23 évesen jöttem rá. Nagyon nehéz volt feldolgozni, még ma sem tudtam. Sőt, szemtől szembe ki sem tudom még mondani. Számomra a férfi-nő felállás a normális, ilyen életet szeretnék. szeretnék gyerekeket, szeretnék normális életet. De így soha nem leszek boldog. Remélem veled nem ugyanez a helyzet, én csak elmeséltem hogy én miért éreztem így. Remélem tudtam azért segíteni. Ismerd meg magad, mert valami hiányzik az életedből.

23 L

2014. aug. 5. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod elmondani, mit érzel: magad sem tudod, mit érzel, vagy csak megfogalmazni nem tudod magadban, vagy kimondani nem tudod?
2014. aug. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!