Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek kapcsolatot egy olyan lánnyal/fiúval akinek párja van?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 21:31
4/9 anonim válasza:
nem, amíg van barátnője, számomra tabu
5/9 anonim válasza:
Nem fér össze az értékrendemmel
6/9 anonim válasza:
nem. ismerkedésben benne vagyok simán, nem érdekel, hogy kije van/nincs, de kapcsolattá csak akkor alakulhat a dolog, ha szakít.
8/9 anonim válasza:
Nem, az elméleti háttere az, hogy ha elhagyja a párját miattam velem is ezt fogja tenni egy másik miatt. Az, hogy az a kapcsolat rossz, nem kifogás, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek ha meg halódik a dolog nem kell bennemaradni.
Az érzelmi háttere pedig az, hogy egész egyszerűen nem érzem tiszta dolognak, és valamiért megvan az a hülye és ritkán beigazolódó felfogásom, hogyha én tisztességes/nomrális vagyok akkor mások is azok lesznek velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!