Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti kezdenétek egy 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kezdenétek egy 25 éves szüz sráccal? Hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

2017. okt. 15. 21:02
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
nekem 35 volt a pasi és nagyon jo volt , mert érzelmileg intelligens és szerettük egymást
2017. okt. 15. 23:24
 12/25 anonim ***** válasza:
Csak hogyha bejön , csak ha az esetem. Ha nem foglalt épp egyikünk se, és van kölcsönös vonzalom, akkor simán lehet belőle valami. Az nem von le az értékeiből, se külsőt, se belsőt véve, hogy nem volt még együtt ágyban nővel. Az nem baj, hát most annak az embernek semmi baja nincs. Pl mi van, ha nem is kereste addig az igazit, vagy pl kereste, csak nem botlott belé? Vagy azt hitte, talált is valakit , de nem jutottak odáig. Szóval nem von le semmit, hogy nem volt még együtt valakivel úgy ágyban, meg nem volt párkapcsolata. Semmi vész nincs ebben. Ha valaki el/visszautasít, akkor nem azért fogja, mert szűz vagy, hanem mert nem vagy az esete; sors szerint meg így nincs is egymással dolgotok. A párkapcsolatok által is fejlődünk, és a sorsunk valamennyire előre "meg van írva", hogy kivel , kinek az oldalán , kivel együtt tudnánk éppen akkor, abban az adott életben fejlődni. Szóval a párkapcsolat az sorsszerű, akkor jön be az életedbe valaki,és az a személy lesz az, amikor és akivel neked dolgod van, hogy tanulnotok kell egymástól, fejlődni egymás oldalán, megélni együtt dolgokat. Szóval akkor amikor itt van az ideje, és az az ember fog az utadba sodródni, akinek kell.
2017. okt. 15. 23:27
 13/25 A kérdező kommentje:
9es semmi baj sem lejet abból ha a másik fél is szűz.
2017. okt. 16. 06:14
 14/25 A kérdező kommentje:
Kedves 10es!!! miért lennék lúzer? azért mert még szűz vagyok ? És akkor mi van? mert egy kicsit másképpen gondolkozom és nem megyek be minden lyukba amit csak találok? tudod értelmileg elég hülye lehetsz mert lenézed azokat akik ilyen idősen még nem volt szexuális kapcsolata és akkor mi van? bajod? húzz el a francba te majom!!! inkább maradtál volna csendben és nem hozzá szólni!! vannak igen ritka esetek de legalább boldogabb a párkapcsolat mint a tiéd szerintem.
2017. okt. 16. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele kérdező :D neki se volt még senkije az 100%
2017. okt. 17. 21:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban már 10 évesen elvesztik a szüzességüket, ezért kicsit furcsának találnám, és szerintem MINDEN lány furcsának találná ezt, de fontos, hogy hogy néz ki az a 25 éves, milyen a stílusa, kisugárzása, meg kell ismerni előtte.
2017. okt. 19. 18:49
 17/25 anonim ***** válasza:

Javaslom ne mondd el senkinek.

Én megtettem, szakított velem a lány 2 hó után.

Másik lány ismerősöm meg a hátam mögött sztorikat terjesztett rólam.

Prostizni kell elmenni ilyen korban, vagy nagyon ráállni a témára. Nincs időd már több, és nagy tévedés hogy nem probléma. Majd megérted, csak lehet akkor már 30 éves leszel súlyos károkat szenvedve.

2017. okt. 20. 18:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

28 évesen még nem voltam lánnyal. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem frusztrál a dolog. Abban is biztos vagyok, hogy ez maradandóan ki fog hatni életem hátralévő részére. Nyáron például megismertem egy nagyon szimpatikus lányt egy online társkeresőn, pár napig beszélgettünk is, már megbeszéltünk egy randit. Aztán rákérdezett, hogy "komoly kapcsolatod utoljára" én pedig bevallottam, hogy "még nem volt". Egyből elhajtott a fenébe. Nem mondom, nagyon rosszul esett, de belegondolva: megérte volna kapcsolatban lenni valakivel, aki nem becsüli az őszinteségemet, de egy hazugsággal szívesen randizott volna?

Megnyugtató választ nem tudok adni neked, ahogy én is csak keresem az utamat. Talán az a legfontosabb, hogy végig tudatosodjon bennünk, nem vagyunk kevesebbek, mint azok a férfiak, akik voltak már nővel. Bár ezzel sokan nem fognak egyetérteni, egyszerűen nincs más út, nem hagyhatjuk, hogy az ő véleményük, vagy a saját depressziónk lehúzza az önbecsülésünket.

2017. okt. 20. 21:27
 19/25 anonim ***** válasza:

Naja, én legalább megtanultam jól hazudni, terelni, leplezni, túlozni. Persze csak ügyesen. Legyen valójában igaz, de mégsem.

Mindent lehet úgy csavarni, hogy papíron igaz legyen.

Nem mondom, hogy át kell verni a másikat, de meg kell tanulni bizonyos dolgokat titokban tartani, vagy elferdíteni. Vannak dolgok amiknél öngyilkosság az őszinteség. Meg kell tanulni, ráérezni mit akarnak hallani a nők.

Ehhez sok tapasztalat és gyakorlás kell! Ne add fel. Sajnos nem a jófiúknak áll a világ :(

2017. okt. 20. 22:00
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem a jófiúknak áll, de úgy gondolom, hogy sokan félredefiniálják a jófiú és a rossz fiú fogalmát. A "jófiúk", vagyis akit annak tartanak általában unalmasak, sótlanok, semmi önálló gondolat, semmi önbizalom, nulla stílus, sablonos megjelenés. Nem hibáztatok egyetlen nőt sem, hogy ilyenekhez nem vonzódnak. A rosszak meg valójában sggfejek, akik lehet hogy fel tudnak szedni nőket, és szexelnek is, de megtartani nem tudják őket. Majd 40-50 évesen egyedül lesznek és frusztráltak.

A megoldás az, hogy valahogy a kettő közötti aranyközéputat megtaláljuk. Én például az utóbbi időben kezdtem el így viselkedni. Van valaki, aki nagyon tetszik, és szeretnék hozzá közelebb kerülni. Amikor látom rajta, hogy jókedvű, én is vidáman viselkedek, poénkodok, és rámenősen közeledek hozzá. Viszont amikor látom, h szr kedve van, komolyan viselkedek, hogy lássa, rám bármikor számíthat rám. Legközelebb, amikor megint víg kedélyű, újra elkezdek vele pimasz módon trollkodni. Már arról megy a beszélgetés, hogy összeköltözhetnénk. Persze csak, mint lakótársak, legalábbis egyenlőre. Aztán ki tudja, mi lesz ebből...

2017. okt. 20. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!