Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 éves nők! Ti kezdenétek 18-20 éves sráccal?
Figyelt kérdés
Erre mindig is kivancsi volt mert mar hallottam ra peldat2017. febr. 4. 19:31
1/13 anonim válasza:
Biztosan vannak. Mellettük fiatalnak érzik magukat és nincs ezzel semmi baj :) 26F
2/13 anonim válasza:
Sok mindentol fugg. Legfokepp sztem attol mit var a partneretol a holgy. Kalandnak tokeletes(szakitas, valas utan stb) egy fiatal pasi, sot egyben onbizalomnovelo is, hogy egy fiatalabb ferfi erdeklodeset is felkelti. De komoly kapcsolatot sztem viszonylag ritkan akarnanak a 30as nok egy ilyen fiatal sractol.Mert meg egy 30as no mar csaladot szeretne(ha meg nincs) a srac meg inkabb elni.. 30n
3/13 anonim válasza:
Nagyon fiúk még, nekem nem kellenének. 31N
5/13 anonim válasza:
nekem most 37 éves szexpartnerem van, úgyhogy simán lehet :)
20f
6/13 anonim válasza:
Sok mindentől függ,de ha minden oké,akkor igen.
32/N
7/13 anonim válasza:
Egyes, én egy huszon éves fiú mellett vénasszonynak érzem magam, nem fiatalnak. Míg egy idősebb pasi mellett én vagyok a kis fiatal....még harminc akárhány évesen is :-)
Kérdező, nem.
8/13 anonim válasza:
igen, és remélem, minden jó lesz sokáig.
9/13 anonim válasza:
Én minimum 25 év körülivel kezdenék, a 18-20 még nagyon fiatal, de csak kaland szinten azt is. Ha úgy alakulna hogy fiatalabb pasit szeretnék kalandra akkor se olyan fiatalt, aki a gyerekem is lehetne. 38N
10/13 anonim válasza:
Isten ments fiatalabb pasitól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!