Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevesellem a szexet. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesellem a szexet. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyunk, szeretjük egymást, de nekem nagyon kevés a heti egy szex. Neki elég, el van ennyivel, számítógépezget, sörözget, én meg majd megőrülök.

Volt már ebből vita, többször megelégeltem, szerinte nincs baj, én fújom fel.

Keressek valakit, akivel kiélhetem magam? Szakítani nem akarunk, de őrlődöm..

26n

2017. okt. 14. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erről valahogy ez a filmrészlet jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=NWDPwKEoymo
2017. okt. 14. 23:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Találó :-)
2017. okt. 14. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz szakítani, akkor őrlődni fogsz tovább. A legnagyobb baj, hogy a párod nem is ismeri el hogy gond vagyon. Majd ha részegen összevizeli a szobát, vajon akkor is azt mondja, hogy nincs baj, csak te fújod fel?
2017. okt. 14. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Unja a banánt. Próbáld meg feldobni valamivel.
2017. okt. 15. 00:05
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Rá lehet venni egy férfit a szexre, például csak menj oda, amikor játszik, és nyald meg a fülét.

Vagy ha szabad az egyik keze, simogasd meg vele a fenekedet.

Ha kérdezi, hogy mit szeretnél, mondd azt, hogy „Ja? Semmit.”

Ha bele van mélyedve valamibe, akkor az a legrosszabb, ha ki akarod rángatni belőle, és duzzogsz, ha nem sikerül.

A lényeg, hogy legyen rád kíváncsi, és mivel ő elvan, ezért te kezdeményezz.

Ha most a válaszolók elkezdik a hisztit, hogy egy férfinak ez a dolga, akkor rossz világban élnek, a nők is csábítanak, ha akarnak valamit, és ez a legfontosabb. Ha akarsz valamit, te tegyél érte.

2017. okt. 15. 05:59
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Mar a cimebol tudtam,hogy norol lesz szo XD

Komolyan ennyire kur.ak vagytok? Hagyd el,de ne csald meg...Istenem,ezt meg kell kerdezni?? XD

2017. okt. 15. 06:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha megcsalod, akkor otthon több lesz a szex?Érdekesen akarod az alapproblémát megoldani...A párodon meg látszik, hogy szar..ik az egészbe bele. Neki ennyi az igénye veled kapcsolatban.Veszekedhetsz vele még évekig, de ha ő nem akar változtatni, akkor nem is fog.

Tehát vagy lelépsz, vagy tűröd, ha nem akarsz szakítani.

2017. okt. 15. 07:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Pont így voltam fél éve még. (8 éve vagyunk már együtt)

Szerencsére meg tudtuk beszélni. A heti/kéthetiről átmentünk a heti 3ra néha 4re.

Én a kommunikációban hiszek, meg kell tudni neki hogy elég ennyi, mi hiányzik és persze elmondani te mit szeretnél.

27N

2017. okt. 15. 07:52
 9/10 anonim válasza:
nálunk ugyan ez a helyzet,csak fordítva..én férfiként kívánom a szexet, de sajnos nagy kinkeservervesen összejön ahavi 1 alkalom, többre vágyom... 25/f
2017. okt. 15. 07:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Szoktam csinálni azokat, amiket írtatok. Néha bejön, néha az a válasz, hogy mindjárt megy fürödni, persze feledésbe merül az egész. Volt többször, hogy pl játék közben elővettem neki, és szájjal kielégítettem, persze önző dolog, de nekem egy idő után ez nem elég, és megalázó, hogy csak én teperek a szexért.

Mondani szoktam neki, hogy ez nekem rossz, kommunikáció meg van. Ilyenkor egy ideig jó minden, aztán visszakerül minden a régi kerékvágásba.

Mindenesetre köszi a válaszokat.

2017. okt. 15. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!