Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, amit tehetnék az ellen, hogy ne legyek teljesen láthatatlan a nők számára?
Szia!
Amit írtálabból semmi nem derül ki ami lényeges lenne.Remélem nem Quazimodó vagy és nem a hercegnőt akarod "levadászni" mert akkor a fél világot odébb rakhatod akkor sem lesz semmi esélyed :-) Szóval min változtattál eddig magadon és az életedben? Az hogy itt keresel már onnan indul hogy mínusz 10 pontot szereztél. De a verseny még megy,úgyhogy ne add fel :-)
"puncimágnes" LOL, ezt még nem hallottam.
Lehet egy férfi is puncimágnes, ismertem is ilyet, nem egyet. Gazdagnak ugyan nem lehetett nevezni őket, de közös vonásuk volt a sármos arc, jó kiállás, gördülékeny, a nők szívét-lelkét célba vevő duma, a finoman adagolt bizonytalanságérzés keltése (a nő sosem tudhatta, meddig tart a románc, furamód ez elég erős vonzerőt eredményez).
Születni kell rá, szerintem, meghatározott testi és lelki adottságokkal, és bizonyos nőtípusoknál jön be, erre kell tudni ráérezni.
Előző hozzászólásomhoz még:
Mindez már régen történt, a mai nőknél nem tudom pontosan mi jön be, de ahogy látom a mai fiatalok megjelenését, öltözékét, merőben más, mint mondjuk 30-40 éve. Akkor egy rövidnadrágos, kopasz, hátizsákos srác fordítva feltett baseball sapkában közröhej tárgya lett volna mint férfi, de ma úgy látszik ez menő.
Persze, első kérdés, hogy mi kell ahhoz, hogy egyáltalán észrevegye egy nő az adott férfit?
Volt olyan haverom, aki után megfordultak az utcán a nők, na ez is ritkaság.
Érdemes alaposan tanulmányozni a flörtölés jeleit nőknél,lehet, hogy észrevesz az ember olyan dolgokat, ami eddig elkerülte a figyelmét, bár a testbeszéd sokszor nem egyértelmű jelentésekkel bír, így könnyen félreértelmezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!