Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tehetnék?
Orális szex után, ha a barátom a számba élvez (és lenyelem), sose engedi, hogy megcsókoljam, amíg fogat nem mosok. Nem bunkón csinálja, de azért nekem kicsit rosszul esik. De persze nem akarom, hogy olyat kelljen csinálnia, amit nem akar. Csak kicsit furcsállom, hogy én szívesen kényeztetem,de ő mégsem hajlandó megcsókolni utána, mert hogy az szerinte bizarr. Vajon meg lehetne győzni, hogy változtasson ezen?
20/L
Ő azt is furcsának tartja, hogy utána csókoljon meg, miután engem kényeztetett. Pedig engem nem zavarna.
De szeretem azt is, ha a számba élvez, szívesen csinálom, csak utána szívesen megcsókolnám.
Ezt sosem értettem. Van egy szexpartnerem, toljuk orrba-szájba, mindenféle testnedvet cserélünk, nyaljuk-faljuk egymást mindenhok és annyira természetes, annyira jó, hogy egyikőnknek sem jutna eszébe nem csókolózni a másikkal orál után. Sőt, a popsimat is kinyalja, és utána is csókolózunk.
Egyszer volt egy olyan pasim, mint a tiéd, kb 3 hónapig bírtam vele. Nekem nem kell olyan pasi, aki nem csókol meg, miután leszoptam. Alap, h adjon érte csókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!