Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen esetben mit tehetnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Orális szex után, ha a barátom a számba élvez (és lenyelem), sose engedi, hogy megcsókoljam, amíg fogat nem mosok. Nem bunkón csinálja, de azért nekem kicsit rosszul esik. De persze nem akarom, hogy olyat kelljen csinálnia, amit nem akar. Csak kicsit furcsállom, hogy én szívesen kényeztetem,de ő mégsem hajlandó megcsókolni utána, mert hogy az szerinte bizarr. Vajon meg lehetne győzni, hogy változtasson ezen?

20/L

2017. szept. 26. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ö akar adni csókot miután kényeztetett? Próbáld ki ezt, ha téged nem zavarna mondd el neki és kérdezd meg miért zavarná:)
2017. szept. 26. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Ne engedd a szádba élvezzen! Megmondod, neked inkább a csók jobb, mint az ondója
2017. szept. 26. 17:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Ő azt is furcsának tartja, hogy utána csókoljon meg, miután engem kényeztetett. Pedig engem nem zavarna.

De szeretem azt is, ha a számba élvez, szívesen csinálom, csak utána szívesen megcsókolnám.

2017. szept. 26. 17:50
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Akkor a szádbaélvezek én, és akkor nyugodtan csókolózhattok
2017. szept. 26. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sosem értettem. Van egy szexpartnerem, toljuk orrba-szájba, mindenféle testnedvet cserélünk, nyaljuk-faljuk egymást mindenhok és annyira természetes, annyira jó, hogy egyikőnknek sem jutna eszébe nem csókolózni a másikkal orál után. Sőt, a popsimat is kinyalja, és utána is csókolózunk.

Egyszer volt egy olyan pasim, mint a tiéd, kb 3 hónapig bírtam vele. Nekem nem kell olyan pasi, aki nem csókol meg, miután leszoptam. Alap, h adjon érte csókot.

2017. szept. 26. 18:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is természetes lenne, hogy utána megcsókol. De ettől függetlenül persze szeretem és elfogadom így, csak reméltem, hogy valahogy meg lehetne győzni.
2017. szept. 26. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Punci nyalás után te csokolod a száját. Mert ha igen akkor a pasi egy önző dög.
2017. szept. 26. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:
4: a te megoldasod, tokeletes! :-)
2017. okt. 5. 16:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ne nyeld le, menj ki, mintha fogat mosnál, aztán utána csókold meg, hogy a szádban még benne van a a cucc!
2017. okt. 5. 17:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az jó ötlet lenne. XD
2017. okt. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!