Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tehetnék az ébredés után...

Mit tehetnék az ébredés után (és egész délelőtt kitartó) fáradtság, tompaság, sok esetben szem fájdalom ellen?

Figyelt kérdés
Tök mind1, hogy 6 órát vagy 8-9 órát alszok, ez mindig jelentkezik. Nem segít a kávé sem. Általában 11 után fekszem le és sajnos sokszor van az, hogy ébresztő után visszaalszok fél - egy órára..(vagy átalszom simán az ébresztőmet)

2017. máj. 13. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van. Arra jutottam, hogy valószínűleg rosszakat álmodom, rosszul alszom, és igen intenzíven ránghat a szemem éjjel, mert reggel úgy kelek, mint akit agyonvertek. Nyilván a stresszt lenne legegyszerűbb kiiktatni, de muszáj dolgozni, mert nem tudok pénzt szedni a fáról. Nekem a komló, macskagyökér tartalmú tabletták enyhítettek a dolgon, Valeriana Night-ot szedek most.
2017. máj. 13. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
A fáradtság sok mindentől lehet, de én a szemfájdalom miatt a helyedben elmennék az orvoshoz.Én nem vagyok az, de lehet vérnyomás probléma is.
2017. máj. 13. 11:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Én egy un. "nyugtató teát" iszok, napközben 2x, meg még este lefekvés előtt pár órával egyet. Már kb 2-3 hónapja iszok vagy szedek valamit elalvás előtt, mert azt megelőzően nem bírtam elaludni (csak órák alatt) illetve ha mégis sikerült rövid idő alatt, akkor 2-3 alkalommal felébredtem az éjszaka közepén. Most már nem is tudom mikor ébredtem utoljára fel magamtól éjszaka, viszont folyamatosan álmodok valamiről, nincs olyan alvás, hogy ne álmodnék valamiről.
2017. máj. 13. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Szedek pulzuscsökkentőt és ez valamilyen szinten vérnyomáscsökkentő is. Márciusban csináltak 24 órás vérnyomás mérést,mert elakartam volna hagyni a gyógyszert (végül nem hagyhattam el). Szemészetre meg szerintem kérek időpontot, mert már évek óta meg van ez a probléma (azóta már 3x voltam szemészeten, 2x magánon is, de nem találtak nagyon semmit, csak mondták gyulladt a szemem arra meg írtak fel kenőcsöt, meg műkönnycseppet)
2017. máj. 13. 11:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet furcsán hangzik, de azt figyeltem meg, hogy ez a szemfájdalom akkor jelentkezik, mikor visszaalszok az ébresztő után vagy, ha nem a megfelelő alvási fázisban kelek fel, de hát ezt, hogy tudnám szabályozni?
2017. máj. 13. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Kelj délben.

De amúgy meg mi a fenének ébresztőt beállítani relatíve korai időpontra, ha ezek szerint következmények nélkül ráhúzhatsz akár 1 órát is még?

2017. máj. 13. 21:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdésed és azért húzom fel, hogy felkeljek, de sajnos ha nem kell sehova mennem, akkor hajlamos vagyok visszaaludni. Valahogy erőt kell vennem ezentúl magamon, hogy ne történjen ez meg sokszor.
2017. máj. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!