Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen esetben mit tehetnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Orális szex után, ha a barátom a számba élvez (és lenyelem), sose engedi, hogy megcsókoljam, amíg fogat nem mosok. Nem bunkón csinálja, de azért nekem kicsit rosszul esik. De persze nem akarom, hogy olyat kelljen csinálnia, amit nem akar. Csak kicsit furcsállom, hogy én szívesen kényeztetem,de ő mégsem hajlandó megcsókolni utána, mert hogy az szerinte bizarr. Vajon meg lehetne győzni, hogy változtasson ezen?

20/L

2017. szept. 26. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rühellem az ilyen tipikus nyámnyila elkényeztetett anyuci kisfia féle pasikat és annyi van belőlük..

Az ilyen nem is férfi, hagyd a fenébe és keress vmi normálisat.

23/N

2017. okt. 21. 12:49
 12/13 A kérdező kommentje:
MInden más szempontból tökéletes számomra, csak ez a dolog azért zavar. De kidobni nem akarom.
2017. okt. 22. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk ez alap, néha úgy is megcsókol, hogy még, a szájában van. Beszéld meg vele, hogy neked rosszul esik és legyen egy kicsit nyitottabb!
2017. nov. 7. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!