Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta erényövet hordok, a feleségem teljesen elhanyagol, és még annyira se kívánja a szexet (semmilyen formában), az intimitást, mint előtte. Mit tehetnék, h megváltozzon ez?
Az eltérő szex igényünk már korábban is probléma volt...
végül az interneten olvastam az erényövről és mivel a bdsm téma is izgat kicsit gondolom kipróbálhatnánk..
eleinte nem akart belemenni mert perverznek gondolta de felvázoltam neki az előnyöket hátrányokat.. h nem fogom szexért nyaggatni folyton és h cserébe sokkal többet fogom kényeztetni őt.. úgyh végül belement, h nála legyen a kulcs..
Pár hónapig úgy tűnt sikeres a dolog.. javult a szexuális életünk sokat..
aztán ahogy kezdtünk beleszokni kezdett a munkahelyén egyre több dolog összejönni.. és hát hiába csinálok mostmár én minden házimunkát, mindig fáradtan jön haza, semmi kedve a szexhez, h akár én izgassam őt v ő engem.. v akár egy kis kedveskedés, masszázs ilyesmi..
régebben ilyenkor néha kiharcoltam egy kis szexet..
viszont mióta rajtam van az erényöv, ez esélytelen..
(végülis én akartam ezt így. csak nem ebben a formában)
Mikor legutóbb felhoztam neki, h elhanyagol, annak az eredménye az lett, h plusz egy hétig nem került le rólam az erényöv. Ha mégegyszer nyaggatom szexért, akkor durvább büntetést kapok. Ha csak szeretném orálisan kényeztetni, vagy a lábát megmasszírozni, de neki semmi kedve, mert fáradt - ha ilyenkor nagyon erősködök, akkor is azt mondja, h plusz napokra fog bezárni, ha nem hagyom pihenni.
Egy ideje már az is mintha csak kényszer lenne neki h 2 hét után leveszi rólam és szexelünk. Egy ilyen megmondtam neki, h legközelebb akkor vegyük le mikor ő is kívánja a szexet.. 2 hónapot kellett várnom.. közben pedig, abszolút semmi.. már annyira lelombozott a dolog, elszoktam tőle h már nem is vágytam az orgazmusra..
Nem igazán tudom, h tudnám elérni, h ő is kívánja a szexet? És h ő is izgasson, hergeljen engem, akár csak szavakkal? Ez esélytelen?
No, ez az a pont, amikor fognám a kisflexet és levágnám a lakatot az erényövről. Aztán a csaj mehet isten hírével.
23/F
elbírom képzelni szegény nőt.
ilyeneket gondolhat-azt hittem a felnőtt élet egyszerűbb.
elmegyek dolgozni,lesz egy pasim,lesz egy szép gyerekem.
erre hazamegy erre egy óvodás beteg agyú majom várja a baromságaival.
ha nem csalt eddig meg,akkor barátom kifogtad a világ legtürelmesebb nőjét,szóval becsüld meg,és szedd már össze magad te agyatlan.
Ahogy olvastam nem tudtam eldönteni, hogy ffi vagy nő írta. Újra fel kellett mennem a kérdéshez, hogy tudatosítsam, te ffi vagy.
Ilyen nőies megfogalmazást már rég olvastam ffitól. Nem csodálom, hogy asszony nem kíván. Tudod mitől fáradt? Attól, hogy megcsal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!