Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire izgat fel egy jól megfogalmazott szex történet írott formában?
Figyelt kérdés
Masztiztatok már egy ilyen olvasása közben?2017. máj. 17. 21:54
1/8 anonim válasza:
Nagyon. Igen olvastam. Egy jó fantázia és egy írott story nagyon jó
2/8 anonim válasza:
Ponyva regények megmozgatták a fantáziám tini koromban még szűzen. Ma már nem és semmi más se. El játszok a gondolattal de nem izgulok fel .
3/8 anonim válasza:
Olvastam már sokat és nagyon fel tudnak izgatni! :)
4/8 anonim válasza:
Engem eléggé fel tudnak izgatni.
5/8 anonim válasza:
Fel tudnak izgatni, nsgyron vizuális vagyok és már gyerekkorom óta élénk a fantáziám.
6/8 anonim válasza:
Nekem a gyengéim az erotikus történetek. Olvasni is izgató lehet őket, de hallgatni még jobban szeretem.
7/8 anonim válasza:
Nagyon felizgat, és igen, sokszor masztiztam is közben.
8/8 anonim válasza:
Ha jó a sztori akkor imádok rá masztizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!